Huawei P30, P30 PRO PRETURILE in Romania, CADOU la Precomanda

HUAWEI P30, P30 PRO au preturile din Romania, informatiile despre precomanda, si data de lansare anuntate in mod oficial, iata cat costa si cand se livreaza la clienti.

Huawei P30, P30 PRO PRETURILE Romania

Huawei P30, P30 PRO au preturile in Romania, la precomanda, anuntate in mod oficial dupa prezentarea din Paris, iar chiar in acest moment le puteti cumpara din aceasta pagina, din aceasta pagina, si din aceasta pagina. Vorbim despre preturi Huawei P30, P30 PRO care sunt surprinzator de bune in comparatie cu cele pe care le-am vazut pentru seria Samsung GALAXY S10, iar asta va pune presiune foarte mare pe compania coreeana in urmatoarele saptamani.

Huawei P30, P30 PRO sunt singurele listate deocamdata in Romania de catre operatorii de telefonie mobila, sau de catre magazinele online, versiunea Lite nefiind deocamdata disponibila pentru precomanda. Preturile Huawei P30, P30 PRO ne arata ca exista foarte mare interes din partea chinezilor de a inregistra vanzari bune pentru telefoanele pe care le ofera pentru clienti, iar asta in detrimentul coreenilor, care nu par sa fi gasit solutia de a vinde mai mult decat ei.

Huawei P30, P30 PRO sunt vandute in Romania fara vreun cadou oferit la precomanda, asa cum se intampla in alte tari europene, unde boxe Sonos sunt oferite cadou, avand valori de pana la 230 de euro. Romania  este o tara chiar atat de importanta pentru chinezi, dar Huawei P30, P30 PRO preturi usor mai mici decat in alte tari europene, dar asta fara ca vreun cadou sa fie oferit pentru clienti, compensarea fiind facuta printr-un prt mai mic pentru noi.

Huawei P30, P30 PRO PRETURILE in Romania, CADOU la Precomanda

Huawei P30, P30 PRO sunt vandute in Romania la urmatoarele preturi :

  1. Huawei P30 128 GB 6 GB RAM – 3299 LEI;
  2. Huawei P30 Pro 128 GB 6 GB RAM – 3999 LEI;
  3. Huawei P30 Pro 256 GB 8 GB RAM – 4399 LEI.

Huawei P30, P30 PRO au preturi mai mici la operatorii de telefonie mobila, dar acolo va trebui sa le cumparati impreuna cu abonamente, care aduc preturile finale la valori mult mai mari decat cele standard. Interesant este totusi faptul ca in final Huawei P30 costa doar 700 de euro, iar Huawei P30 PRO costa 840 de euro, cu mult sub ceea ce s-a hotarat sa ceara compania Samsung pentru telefoanele din seria Samsung GALAXY S10 in Romania.

Huawei P30, P30 PRO sunt vandute in modele cu 6 GB si 8 GB RAM, insa pentru cel de top ar fi variante si cu 6 GB RAM in Romania, aparent la preturi mai mici decat cele percepute pentru modelele cu 8 GB RAM vandute in alte tari din Europa. E posibil sa fie niste greseli aici la unele specificatii, pentru ca daca in Romania Huawei P30 PRO este vandut cu 6 GB RAM, dar la un pret mai mic, si fara cadou la precomanda, atunci clientii romani cam sunt furati catre chinezii de la Huawei.

Huawei P30, P30 PRO sunt doua telefoane extrem de interesante, cu specificatii faorte bune, iar preturile cerute pentru ele sunt surprinzator de bune in momentul de fata, chiar si daca au mai putina memorie RAM decat in alte tari. Acestea fiind spuse, Huawei P30, P30 PRO pot fi cumparate la precomanda in momentul de fata din Romania, insa va trebui sa le asteptat pana pe data de 4 aprilie, cand sunt programate sa inceapa vanzarile in tara noastra.