Samsung GALAXY NOTE 10. Cea mai RADICALA Schimbare din Istorie

Samsung GALAXY NOTE 10. Cea mai RADICALA schimbare din istoria seriei de telefoane este pregatita de catre Samsung iara ce vrea sa faca acum compania coreeana.

10

Samsung GALAXY NOTE 10 butoane

Samsung GALAXY NOTE 10. O schimbare radicala pentru telefon este facuta de catre compania coreena, iar asta in conditiile in care alti producatori chinezi au inceput sa faca modificari similare pentru propriile produse. Mai exact, conform unor informatii aparute in cursul acestei zile, s-ar parea ca Samsung GALAXY NOTE 10 ar urma sa fie primul smartphone al coreenilor care nu are vreun buton in carcasa, asa cum este si unul dintre telefoanele anuntate de catre Xiaomi.

eMAG Black Friday 2018eMAG BLACK FRIDAY 2019, incepe in aceasta pagina pe 15 noiembrie.
fashion days black friday 2019 logoFashion Days BLACK FRIDAY 2019 incepe aceasta pagina in cateva ore.
Telekom logo Black Friday 2019Reduceri la telefoane in aceasta pagina si dupa 15 noiembrie.
Black Friday 2019 evoMAG.roZeci de mii de produse cu reduceri in aceasta pagina si in weekend.
logo pcgaragePC Garage BLACK FRIDAY 2019, mai este activ aceasta pagina in ultima zi.

Samsung GALAXY NOTE 10. Eliminarea butoanelor din telefon ar fi intr-adevar o schimbare radicala pentru intreaga serie, dar si pentru viitorul telefoanelor din gama Galaxy, pentru ca Samsung GALAXY S11 ar putea avea ceva similar. In loc de butoane care ies si in exteriorul carcasei, Samsung GALAXY NOTE 10 ar putea avea zone speciale sensibile la presiune, atingerea lor urmand a controla aceeasi functionalitate precum actualele butoane din telefoane.

Samsung GALAXY NOTE 10. Cea mai RADICALA Schimbare din Istorie

Samsung GALAXY NOTE 10. In momentul de fata toate telefoanele coreenilor au butoane fizice pentru pornire/blocare/inchidere, sau pentru a controla nivelul volumului, unele avand inclusiv butoane pentru controlarea Bixby. Pentru Samsung GALAXY NOTE 10 totul s-ar face prin simpla atingere a ramei telefonului, iar efectul final ar fi identic cu cel al apasarii unui buton fizic, desi sunt sigur ca vor exista oameni care se vor plange de o asemenea modificare.

Samsung Electronics will commercialize a so-called „Keyless” smartphone that has no button on the front or side. Galaxy Note 10 (tentative name), which will be released this fall, is expected to become Samsung’s first keyless smartphone. By removing the buttons, you can create a seamless smartphone with a seamless design. Samsung is expected to apply Galaxy Note 10 to key low-end models in addition to its mid-priced models. Key lease is expected to emerge as a key technology in the smartphone market in the future.

Samsung GALAXY NOTE 10. Ea nu trebuie privita totusi ca fiind ceva chiar atat de radical, iar asta pentru ca viitorul este al telefoanelor care nu mai au deloc butoane, ci au design-uri mult mai elegante, lipsite de asemenea intreruperi. Desigur ca pentru a implementa o asemenea modificare este nevoie si de modificari pentru felul in care arata design-ul telefonului Samsung GALAXY NOTE 10, iar asta ar putea genera probleme pentru productie, sau chiar disponibilitatea telefonului.

Samsung GALAXY NOTE 10. In momentul de fata se estimeaza ca telefoanele din aceasta serie vor ajunge in magazine undeva in cursul lunii august, dar deocamdata nu se stie foarte clar cam cand.