Huawei P30 PRO. DEZAMAGIRE URIASA Inaintea LANSARII

Huawei P30 PRO. O foarte mare dezamagire ne este anuntata inaintea lansarii noilor modele de telefoane, iata ce asteptai de mult, dar nu va mai veni de la chinezi.

Huawei P30 PRO camera dezamagire

Huawei P30 PRO. O dezamagire crunta vine cu doar cateva ore inainte ca lansarea sa aiba loc in Paris, compania Huawei pregatindu-se sa prezinte lumii intregi noua sa serie de telefoane premiu, foarte asteptate, de altfel. S-a spus timp de cateva luni bune ca Huawei P30 PRO urmeaza sa aiba zoom optic hibrid de pana la 10X, insa abia pe masura ce ne-am apropiat de lansarea efectiva am aflat cam cat de dezamagitoare este aceasta veste privind telefoanele noi.

Huawei P30 PRO. Noile modele de smartphone-uri vor avea intr-adevar zoom optic hibrid de pana la 10X, insa din pacate vorbim despre o combinatie intre un zoom optic de pana la 5X, si unul software tot de pana la 5X, Se pare ca senzorul telephoto din Huawei P30 PRO ar putea ramane in mare neschimbat, insa alti senzori din camera quad a telefonului ar urma sa fie folositi pentru a furniza posibilitatea de a face zoom de pana la 10X fara a pierde chiar atat de mult din calitatea imaginii.

Huawei P30 PRO. DEZAMAGIRE URIASA Inaintea LANSARII

Huawei P30 PRO dezamagire camera

Huawei P30 PRO. Camera quad a telefonului va putea face zoom la distante focale de 16mm, 27mm si 12mm, insa trei camere urmeaza sa fie folosite pentru a obtine acel zoom de pana la 10X, ceea ce e o adevarata inovatie. Pana acum nu s-a oferit vreo explicatie cu privire la modul in care vor fi combinate cele trei camere pentru a atinge un zoom de pana la 10X pe Huawei P30 PRO, insa probabil detaliile vor fi facute publice astazi.

Huawei P30 PRO. Pana acum nu s-a folosit in vreun smartphone o tehnologie de acest gen pentru a permite efectuarea de zoom de pana la 10X, insa cei de la Huawei au gasit o metoda de a realiza acest lucru. Ar fi interesant de vazut daca aceasta tehnologie pregatita pentru Huawei P30 PRO ar putea fi folosita si in alte modele de telefoane pentru a permite deasemenea inregistrarea de poze grozave la distante mai mari, fara senzori telephoto noi.

Huawei P30 PRO. Lansarea noilor telefoane va avea loc astazi la ora 15:00, ora Romaniei, in Paris, iar aici veti gasi toate noutatile in legatura cu ele.