Huawei P30 PRO. Apple IRONIZATA Inaintea LANSARII

Huawei P30 PRO. Lansarea de astazi a telefonului este promovata de catre Huawei prin ironizarea companiei Apple, si a noutatilor anuntate aseara pentru clienti.

Huawei P30 PRO ironie

Huawei P30 PRO. Avand in vedere ca Apple a organizat aseara o conferinta inainte ca Huawei sa isi prezinte in mod oficial noua serie de telefoane, chinezii n-au ratat ocazia de a-i ironiza pe americani. Aseara au fost lansate Apple News Plus, Apple Arcade, Apple Card, Apple TV Channels, si Apple TV Plus, iar cei de la Huawei au publicat mesajul ironic de mai jos pentru a aduce in atentie conferinta de lansare a Huawei P30 PRO, care a cam cazut pe plan secund.

Huawei P30 PRO. Era normal ca Apple sa acapareze toata atentia cu anunturile sale, americanii anuntand o serie de servicii extrem de interesante pentru clientii din lumea intreaga, iar Huawei a reactionat. Chinezii i-au “multumit” in mod ironic presedintelui Apple, Tim Cook, pentru ca le-a facut “incalzirea” inainte de “evenimentul principal”, adica lansarea Huawei P30 PRO, desi evenimentele n-au vreo legatura unul cu celelalt in ceea ce priveste produsele oferite.

Huawei P30 PRO. Apple IRONIZATA Inaintea LANSARII

Huawei P30 PRO ironie apple

Huawei P30 PRO. Astazi vor fi prezentate toate telefoanele din seria P30, compania chinezeasca invitand presa la un eveniment care este organizat in Paris peste doar cateva ore. Pana acum, atat Huawei P30 PRO, cat si restul telefoanelor chinezilor au fost dezvaluite cam in totalitate, inclusiv pe website-urile companiei Huawei, asa ca surprize in ceea ce le priveste nu prea mai exista in momentul de fata, ceea ce n-ar trebui sa mire pe cineva.

Huawei P30 PRO. Ironizarea Apple este ceva obisnuit pentru companiile chinezesti, iar asta pentru ca nu pot copia chiar tot de la americani, si cand se lovesc de sentimentul de inferioritate, ataca. Huawei P30 PRO va fi cu siguranta o serie foarte importanta de telefoane mobile, insa legatura cu serviciile Apple este inexistenta, asa ca ironizarea avea doar rostul de a mai arata lumii ca Huawei inca exista si mai pregateste ceva de lansat azi.

Huawei P30 PRO. Conform invitatiei publicate de catre Huawei, conferinta pentru lansarea noilor modele de telefoane va avea loc la ora 15:00, ora Romaniei.