Windows 10. Schimbare MAJORA pentru File Explorer

Windows 10. O schimbare foarte importanta pentru File Explorer este prezentata in primele imagini astazi, iata ce modificari sunt pregatite pentru utilizatori.

Windows 10 file explorer

Windows 10. O schimbare foarte importanta penru File Explorer este pregatita de catre compania Microsoft pentru clientii din intreaga lume, iar in imaginile de mai jos puteti vedea ce este acum in plin proces de dezvoltare. Nu, nu vorbim despre acel dark mode pe care toata lumea il asteapta pentru Windows 10, ci despre modificari pentru interfata bazata pe design-ul “fluent” folosit de catre compania americana si in alte elemente din interfata sistemului de operare, sau chiar in unele dintre aplicatii.

Windows 10. Desi schimbarea este una foarte importanta, ea nu va veni cu April 2019 Update, ci ar urma sa fie oferita abia in prima parte a anului 2020, deci e posibil ca noul dark mode sa ajunga la utilizatori inaintea ei. Imaginile de mai jos reprezinta un concept pe care o publicatie italiana l-a creat pentru Windows 10 in ideea de a arata cum ar urma sa fie modificat design-ul File Explorer de catre compania Microsoft pentru viitoarele versiuni ale sistemului de operare.

Windows 10. Schimbare MAJORA pentru File Explorer

Windows 10 file explorer 1

Windows 10. Desi deocamdata nu exista ceva in vreuna dintre versiunile beta lansate de catre cei din Redmond, informatii privind aceasta schimbare au aparut in diverse randuri in ultimele luni, deci nu vorbim despre ceva chiar nou. Windows 10 are deasemenea in plin proces de testare o versiune care va fi lansata la inceputul anului 2020 pentru utilizatori, deci e posibil ca in aceeea sa fi fost vazute schimbarile pentru File Explorer, iar ea sa nu fost oferita celor care testeaza actualizariel in versiune beta.

Windows 10 file explorer 2

Windows 10. File Explorer n-a avut parte de chiar atat de multe schimbari pentru interfata de-a lungul anilor, ceea ce nu este in mod neaparat ceva rau, insa utilizatorii mai au nevoie si de schimbari din cand in cand. Chiar daca noul design “Fluent” va ajunge in File Explorer pentru Windows 10 in 2020, cred ca noul dar mode va fi disponibil pentru toate calculatoarele in anul 2019, iar aceasta schimbare este mult mai importanta decat acel design modificat.

Windows 10. pe masura ce se vor afla mai multe informatii despre aceasta modificare de design, va voi anunta.

3 COMENTARII

  1. Dark mode în Explorer este disponibil de muuuulte luni; nu mai știu dacă din aprilie 2018, însă în octombrie-noiembrie sigur îl aveam.

  2. Dark mode în Explorer este disponibil de muuuulte luni; nu mai știu dacă din aprilie 2018, însă în octombrie-noiembrie sigur îl aveam.