Cat Costa Huawei P30 PRO la eMAG, Orange, Vodafone, Telekom

Cat Costa Huawei P30 PRO la eMAG, Orange, Vodafone, Telekom ? Iata preturile pentru noile modele de telefoane la magazinele si operatorii de telefonie din Romania.

Cat Costa Huawei P30 PRO la eMAG, Orange, Vodafone, Telekom

Cat costa Huawei P30 PRO la eMAG, Orange, Vodafone, Telekom inca ramane o necunoscuta pentru multi dintre cei care sunt interesati sa cumpere noile modele de telefoane mobile, desi ele au fost lansate chiar ieri. Cat costa Huawei P30 PRO la eMAG, Orange, Vodafone, Telekom aflati din acest articol, impreuna cu informatii despre specificatiile telefoanelor, foarte important, dar si ce cadouri primiti la precomanda pentru ele chiar acum.

Cat costa Huawei P30 PRO la eMAG, Orange, Vodafone, Telekom in Romania este important de stiut in cazul in care doriti sa cumparati telefoanele si din alte tari, sau chiar de pe website-urile de vanzari, cum ar fi OLX. Cat costa Huawei P30 PRO la eMAG, Orange, Vodafone, Telekom determina si magazinul de la care veti alege sa cumparati telefonul vostru mobil, iar asta pentru ca preturile sunt diferite, chiar si intre operatorii de telefonie mobila.

Cat costa Huawei P30 PRO la eMAG

Cat costa Huawei P30 PRO la eMAG v-am spus inclusiv in cursul zilei de ieri, cand v-am prezentat preturile oficiale pentru noile modele de telefoane, asa ca nu mai exista vreo necunoscuta din acest punct de vedere. Cat Costa Huawei P30 PRO la eMAG nu trebuie privit prea strict, pentru ca spre deosebire de alte tari, telefoanele vandute la noi au 6 GB de memorie RAM in versiune cu 128 GB spatiu de stocare, si sunt mai ieftine decat in alte tari, avand si Huawei Watch GT oferit cadou.

Iata cat costa Huawei P30 PRO la eMAG chiar acum :

  1. Huawei P30 128 GB 6 GB RAM – 3299 LEI;
  2. Huawei P30 Pro 128 GB 6 GB RAM – 3999 LEI;
  3. Huawei P30 Pro 256 GB 8 GB RAM – 4399 LEI.

Cat costa Huawei P30 PRO la Orange

Cat costa Huawei P30 PRO la Orange probabil stiti deja inca de ieri, insa daca nu ati aflat deja, atunci acum va spun ca preturile sunt chiar mai mici decat cele de care aveti parte la alte magazine online din Romania. Desi cat costa Huawei P30 PRO la Orange pare putin, veti vedea in aceasta pagina ca preturile mai mic nu va lasa fara acel Huawei Watch GT oferit cadou, dar si nici fara garantia extinsa de 90 de zile pentru ecranul noului model de telefon.

Cat costa Huawei P30 PRO la Telekom

Cat costa Huawei P30 PRO la Telekom ? Exact atat cat costa si la eMAG, pretul fiind usor mai mare decat la Orange, iar in aceasta pagina gasiti toate informatiile cu privire la telefoane, si cum le puteti cumpara la abonamenta. Exact precum in cazul celor de la Orange, pentru cat costa Huawei P30 PRO la Telekom nu veti ramane fara Huawei Watch GT, nici fara acea garantie extinsa pentru ecran, ambele beneficii la precomanda fiind oferite pentru toti clientii.

Cat costa Huawei P30 PRO la Vodafone

In final aflati si cat costa Huawei P30 PRO la Vodafone, pretul de la operator fiind foarte apropiat de cel al Orange Romania, cand vine vorba despre cumpararea la pret intreg, fara a lua in calcul si abonamentul.

Cat costa Huawei P30 PRO la eMAG, Orange, Vodafone n-ar trebui sa mai fie o necunoscuta pentru voi, iar asta pentru ca preturile sunt foarte similare pentru toti operatorii de telefonie mobila, dar si pentru magazine.