Windows 10. VESTE PROASTA despre April 2019 Update

Windows 10. O veste foarte proasta despre April 2019 Update a venit astazi pentru utilizatorii din intreaga lume, iata ce a reclamat compania Microsoft.

Windows 10 probleme update

Windows 10. O veste foarte proasta despre April 2019 Update a venit astazi pentru cei care asteapta cu foarte mare interes sa instaleze viitoarea actualizare pentru sistemul de operare al companiei Microsoft. Se pare ca Microsoft a decis sa opreasca distributia celei mai recente versiuni beta a Windows 10, iar asta din cauza faptului ca persoanele care o testau au raportat o serie de problemele foarte serioase cu instalarea sa, asa ca s-a decis oprirea actualizarilor momentan.

Windows 10. Microsoft are cosmaruri, mai mult ca sigur, din cauza problemelor pe care le-a avut in trecut cu actualizarile pe care a fost obligata sa le retraga, in special in ceea ce o priveste pe cea din luna aprilie a anului trecut. Atunci Microsoft a retras actualizarea si a amanat lansarea pana in luna mai, iar asta pentru ca Windows 10 incepuse sa genereze probleme extrem de mari dupa update, iar acum compania nu vrea sa se faca iar de ras cu actualizari care strica calculatoarele oamenilor.

Windows 10. VESTE PROASTA despre April 2019 Update

Windows 10. Versiunea 18362 a sistemului de operare este cea care a fost retrasa de catre americani, insa compania Microsoft spune ca de fapt problemele vin de la versiunea 18356.16, un patch pentru ea declansand bugul in timpul update-ului. Nici versiunea 18362, si nici cea 18356.16 nu vor fi oferite pentru cei care testeaza versiunile beta ale Windows 10 in momentul de fata, compania Microsoft dorind sa tina lumea lipsita de probleme de functionare pentru calculatoare.

The team is currently working on a fix now … We will post another update once we release the fix and resume the Build 18362 flight.

Windows 10. Compania Microsoft a confirmat faptul ca inginerii sai lucreaza din greu la rezolvarea problemelor care au fortat stoparea distributiei actualizarii, insa deocamdata nimeni nu stie foarte clar cam cat va dura totul. E foarte posibil sa fie nevoie de cateva saptamani bune pana cand Microsoft va gasi solutia pentru a rezolva problemele cu aceasta actualizare pentru Windows 10, si e deasemenea posibil ca lansarea April 2019 Update sa nu aiba loc atat de curand precum credeam.

Windows 10. Din pacate, Microsoft nu reuseste sa gaseasca un echilibru pentru a le oferi oamenilor doar actualizari care sa fie lipsite de probleme, asa ca lupta continua.