Samsung GALAXY S10. Precomenzi RECORD Fata de S9

Samsung GALAXY S10. Precomenzi record sunt inregistrate in momentul de fata pentru noile telefoane in comparatie cu cele GALAXY S9 din anul 2018.

Samsung GALAXY S10 precomenzi s9

Samsung GALAXY S10. Recordurile in vanzari continua pentru noile telefoane ale companiei coreene in comparatie cu seria GALAXY S9 de anul trecut, confirmand faptul ca decizia din spatele noutatilor lor a fost foarte buna. De aceasta data vorbim despre Brazilia, o tara cu peste 100 de milioane de locuitori, in care seria de telefoane Samsung GALAXY S10 a inregistrat precomenzi mai mult decat duble fata de cele inregistrate pentru seria GALAXY S9 in 2018.

Samsung GALAXY S10. Vanzarile efective vor incepe in data de 4 aprilie, iar avand in vedere ceea ce s-a anuntat pana acum, e destul de clar faptul ca vanzarile vor fi cu mult mai mari decat ale seriei S9. La succesul seriei Samsung GALAXY S10 au contribuit noua camera, ecranul care are margini mult mai subtiri, noul procesor cu mai multa memorie RAM, cititorul de amprente integrat in ecran, dar si modificarile software facute de catre coreeni.

Samsung GALAXY S10. Precomenzi RECORD Fata de S9

Samsung GALAXY S10. Vanzarile foarte bune din Brazilia reprezinta doar o continuare a succesului pe care seria a avut-o in China, sau Marea Britanie, cei de la Samsung laudandu-se cu vanzarile bune inregistrate acolo. Se pare ca seria Samsung GALAXY S10 va avea un succes rasunator in comparatie cu seria Samsung GALAXY S9 de anul trecut, iar asta in conditiile in care Huawei P30, P30 PRO au fost anuntate in cursul zilei de ieri, dar vor ajunge in magazine abia la inceputul lunii aprilie.

Started on March 12, the pre-sale of the new Samsung Galaxy S10 is already a success among Brazilian consumers. In just three weeks, the new line of smartphones surpassed 2 times the pre-sale Galaxy S9 and S9 +. This result reinforces the confidence of Brazilian consumers in our brand. Samsung has been in the country for 32 years always offering the best in products and services.

Samsung GALAXY S10. E putin probabil ca noile telefoane ale Huawei sa afecteze in vreun mod semnificativ precomenzile facute pentru telefoanele coreenilor pana acum, iar asta desi aduc noutati foarte importante pentru toata lumea. Nu se stie cat de mare a fost succesul seriei Samsung GALAXY S10 in alte tari in care nu s-a raportat nimic, dar e de asteptat ca lucrurile sa fi mers cel putin la fel de bine si in alte zone, asa cum ar fi si normal.

Samsung GALAXY S10. Toate modelele de telefoane pot fi cumparate in momentul de fata din Romania, de la diverse magazine online, asa ca ramane doar sa alegeti de la care il vreti.