Fortnite. 8.20 Update aduce o SCHIMBARE URIASA

Fortnite. Versiunea 8.20 a jocului este in plin proces de pregatire in vederea lansarii, iar astazi aflam despre o schimbare foarte importanta care va fi oferita.

Fortnite lava

Fortnite. Versiunea 8.20 a celebrului joc urmeaza sa fie lansata in perioada imediat urmatoare de catre compania Epic Games, iar ea urmeaza sa aduca pentru jucatori o schimbare foarte mare. Mai exact, jucatorii Fortnite vor putea experimenta un nou mod de joc in care pamantul de sub picioarele lor se va transforma in lava vulcanica, acesta avand denumirea “floor is lava”, dupa un vechi joc american care este cunoscut in principal de catre copii.

Fortnite. Vulcanul care este vizibil in cadrul lumii virtuale create de catre Epic Games va fi sursa intregii lave vulcanice de care jucatorii vor trebui sa se fereasca, aceasta putandu-i ucide daca petrec prea mult timp peste ea. Pentru a calatori prin lumea virtuala, jucatorii vor avea la dispozitie un numar nelimitat de materiale de constructie, astfel ca ei vor trebui sa se obisnuiasca cu un nou mod de a se juca in cadrul Fortnite, ceea ce le va da si mai multe motive sa fie activi.

Fortnite. 8.20 Update aduce o SCHIMBARE URIASA

Fortnite. De fiecare data cand jucatorii ating lava vulcanica, ei vor fi aruncati in aer, astfel ca va trebui sa aveti foarte mare grija pe unde mergeti, dar si ce materiale de constructie folositi pentru a calatori. Pentru a ajuta jucatorii sa parcurga mai usor distantele in cadrul noii actualizari 8.20, compania Epic Games a implementat in Fortnite si noi obiecte care vor contribui la cresterea rapida a vietii jucatorilor, totul fiind gandit pentru a oferi o noua experienta de joc.

Fortnite. O noua capcana este oferita de catre Epic Games cu denumirea “Poison Dart Trap”, aceasta reducand viata jucatorilor cu 80 de puncte dintr-o lovitura, incetinindu-i, si facandu-i mai vulnerabili in fata altor jucatori. Toate aceste schimbari pentru Fortnite urmeaza sa fie oferite in mod oficial cu actualizarea 8.20, care este pregatita pentru a fi oferita in perioada urmatoare, asa ca trebuie doar rabdare pana cand ea va fi disponibila in mod oficial.