Fortnite. Functie IMPORTANTA RELANSATA pe Telefoane

Fortnite. O functie foarte importanta pentru telefoane a fost relansata de catre compania Epic Games, iata ce vei putea folosi din nou din acest moment.

Fortnite voice chat

Fortnite. O functie foarte importanta a fost relansata pe telefoanele utilizatorilor de catre compania Epic Games zilele trecute, foarte multi resimtindu-i disparitia, insa iata ca ea a revenit intr-o formula mai buna. Mai exact, vorbesc despre functia de voice chat care a fost eliminata din telefoanele Android si iOS cu ceva timp in urma deoarece nu functiona chiar atat de corect, cei de la Epic Games reusind sa o rezolve pentru a le oferi oamenilor experienta de care aveau nevoie.

Fortnite. In versiunea 8.11 a jocului a fost reimplementata aceasta functie disparuta de ceva vreme, actualizarea aducand si foarte multe alte noutati, iar printre ele a fost “ascunsa” si aceasta schimbare importanta. Utilizatorii Fortnite vor putea vorbi unii cu altii direct in joc pentru a se descurca mult mai usor in bataliile pe care le duc, functiile de acest gen fiind foarte importante in jocurile care presupun munca in echipa pentru a indeplini diverse obiective intr-un joc.

Fortnite. Functie IMPORTANTA RELANSATA pe Telefoane

Fortnite. Functia de voice chat a fost eliminata atat din iOS, cat si din Android, deoarece ar fi generat probleme de performante in timpul utilizarii jocului, ceea ce in mod normal nu ar trebui sa se intample in vreun fel. Problema pare sa fi existat chiar si cand jucatorii din Fortnite nu foloseau in mod activ aceasta functie, asa ca ea a trebuit sa fie mai intai dezactivata, apoi reparata, si intr-un final reactivata, pentru a elimina necesitatea de a folosi servicii terte de voice chat.

Fortnite. Desi functia a fost reactivata din nou pe telefoanele cu sistem de operare Android, din pacate inca lipseste din telefoanele iPhone, un motiv clar pentru aceasta decizie nefiind deocamdata oferit. E posibil ca Epic Games sa activeze foarte curand functia de voice chat si pe iOS pentru jucatorii Fortnite, sau e posibil ca ea sa ramana in continuare dezactivata pentru o buna perioada de timp, ramane doar sa vedem ce se va intampla in continuare.