Orange. Serviciu SURPRIZA pentru Clientii Romani

Orange. eSIM a fost lansat pentru clientii din Romania incepand de saptamana aceasta, iar asta iti aduce dual-SIM pe iPhone, Apple Watch 4G, si nu numai.

orange esim

Orange. Un nou serviciu asteptat de catre foarte multi posesori de telefoane mobile, sau smartwatch-uri este pregatit pentru a fi oferit in reteaua operatorului de telefonie mobila din Romania. Vorbesc despre functionalitatea eSIM, adica o cartela SIM virtuala, pe care Apple, si alti producatori de telefoane mobile, le folosesc atat pentru smartphone, cat si pentru smartwatch, iar din 2018 ea permite inclusiv folosirea functiei dual-SIM pe telefoanele iPhone XS, iPhone XR.

Orange. Recent operatorul a creat aceasta pagina speciala in care explica functionalitatea eSIM pentru clientii din Romania, aseara fiind disponibila doar una, insa astazi au fost completate si mai multe informatii despre tehnologie. Cu ajutorul eSIM la Orange veti putea folosi Apple Watch in reteaua 4G, si desigur ca veti putea folosi functia dual-SIM a telefoanelor iPhone XS, insa activarea acestor servicii depinde si de compania Apple, dar puteti incerca in iOS 12.2, sau watchOS 5.2(dupa ce va fi lansat) sa verificati daca aveti optiunile disponibile.

Orange va lansa eSIM in Romania pentru clienti

Orange. Lipsa eSIM a fost unul dintre motivele din cauza caruia Apple Watch nu a fost lansat si intr-o versiune cu conectivitate 4G in Romania, insa acest lucru se va schimba in 2019 probabil, din fericire pentru noi. Separat de telefoanele iPhone XS, sau de Apple Watch, oricare alte modele de telefoane mobile care au eSIM integrat vor putea folosi aceasta tehnologie, insa totul doar dupa ce veti cere activarea unui cod special dintr-un magazin al celor de la Orange.

Vizitează cel mai apropiat magazin Orange și solicită un cod de activare eSIM. Îl vei putea obține dacă activezi un abonament nou sau, dacă ești client existent, poți solicita trecerea de la SIM la eSIM. Momentan, tehnologia eSIM este disponibilă doar pentru abonamente.

Orange. In momentul de fata este posibila folosirea tehnologiei eSIM doar daca activati codul intr-un magazin Orange, si doar daca aveti un abonament, compania refuzand sa o activeze pentru cei care au cartele prepay. Conform celor de la Orange, toate abonamentele sunt compatibile cu serviciul eSIM in Romania, asa ca nu va trebui decat sa faceti activarea in magazin si sa va folositi de tehnologie, daca aveti un telefon compatibil cu ea.

Orange. Deocamdata acesta este primul operator de telefonie mobila din Romania care ofera aceasta tehnologie pentru clienti, asa ca ramane de vazut cand vor face si altii acelasi lucru.

UPDATE: Se pare ca pentru Apple Watch inca nu este oferita posibilitatea de a folosi un eSIM, asa ca ramane de vazut cand va putea Orange sa ofere asta.

Thanks to J.

21 COMENTARII

  1. Momentan nu merge pe Apple Watch. Probabil cei de la Apple nu si-au dat inca acordul pentru asta, pentru ca pe telefon aparent functioneaza indiferent de sistemul de operare (merge si pe 12.1.4 si pe 12.2), deci nu cred ca va functiona nici dupa updateul la watchos 5.2

  2. in afara de functia dual-sim pe tel (nr vodafone si nr orange de ex)
    m-ar interesa ca pe unul din cele doua numere sa activez esim pe ceas,
    daca raman fara baterie la tel sa pot fi contactat in continuare pe
    ceas. E asa functia asta sau pt esim trebuie neaparat un nou numar?

    (sper sa nu fie asa ca e cam useless atunci)

  3. in afara de functia dual-sim pe tel (nr vodafone si nr orange de ex)
    m-ar interesa ca pe unul din cele doua numere sa activez esim pe ceas,
    daca raman fara baterie la tel sa pot fi contactat in continuare pe
    ceas. E asa functia asta sau pt esim trebuie neaparat un nou numar?

  4. Buna ziua.

    Stiti cumva daca exista vreun update din partea Orange legat de “UPDATE: Se pare ca pentru Apple Watch inca nu este oferita posibilitatea de a folosi un eSIM, asa ca ramane de vazut cand va putea Orange sa ofere asta.”?

    Multumesc!