iOS 12.2 aduce DUAL-SIM pe iPhone, 4G pe Apple Watch in Romania

iOS 12.2 a fost lansat cu suport eSIM, aducand dual-SIM pe iPhone in Romania, si 4G pe Apple Watch, iata la ce operator ai disponibila noua tehnologie.

iOS 12.2 DUAL-SIM iPhone 4G Apple Watch Orange

iOS 12.2 a fost lansat zilele trecute de catre Apple, iar pentru clientii din Romania exista in sfarsit posibilitatea de a folosi functia dual-SIM din iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, dar si conexiunea celulara 4G a Apple Watch. Orange a lansat suport eSIM de astazi pentru clientii din Romania, iar asta aduce dual-SIM pentru noile modele ale iPhone, insa si telefoanele Android care au tehnologia integrata pot beneficia de ea, iar pentru smartwatch-uri lucrurile stau la fel.

iOS 12.2 aduce suportul eSIM pentru produsele Apple din Romania, insa in cazul Android e nevoie de actualizari de la diversi producatori, asa ca daca va intrebati cum va bucurati de el, din pacate mai aveti de asteptat. Revenind la iOS 12.2, suportul este integrat in mod nativ in noile modele ale iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, in Apple Watch suportul urmand a fi disponibil cu watchOS 5.2, care ar putea fi lansat chiar astazi de catre cei de la Apple.

Cum activezi dual-SIM pe iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR

iOS 12.2 DUAL-SIM iPhone 4G Apple Watch Orange activare

Inainte de toate, trebuie sa instalezi iOS 12.2 in telefon prin meniul Configurari > General > Actualizare Software, Settings > General > Software Update. Acum urmezi pasii de mai jos :

  1. Mergi intr-un Orange shop pentru a cere un cod eSIM pentru cartela ta. La data scrierii acestui articol doar Orange ofera suport eSIM in Romania, dar numai pentru abonamente, indiferent de tipul lor.
  2. Dupa ce ai obtinut codul pentru activarea eSIM, mergi in Configurari > Conexiune Celulara, Settings > Cellular.
  3. Alege optiunea Adaugati un plan celular, Add Cellular Plan.
  4. Acum, daca aveti un cod QR cu toate datele, scanati-l, altfel alegeti optiunea Enter Details Manually, Introduceti detaliile manual.
  5. Completati toate campurile cu detaliile, si apasati butonul Inainte, Next.

Dupa ce ati urmat toti pasii, ar trebui sa aveti doua abonamente adaugate la acelasi iPhone, si sa folositi functionalitatea dual-SIM a telefonului pentru a-i folosi beneficiile pe care le-ati ales. In mod normal totul ar trebui sa dureze doar cateva minute, iar cei de la Orange spun ca in magazine vor ajuta clientii sa faca toate setarile pentru a activa eSIM pe iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR pentru a renunta la cartela SIM standard, sau pentru a beneficia de functionalitatea dual-SIM.