Samsung GALAXY S10. PROBLEMA GRAVA ce Afecteaza Telefoanele

Samsung GALAXY S10. O problema foarte grava ce afecteaza telefoanele mobile a fost confirmata si de catre compania Samsung, iata de ce se plang clientii produselor.

Samsung GALAXY S10 problema telefonie

Samsung GALAXY S10. Telefoanele create de catre compania Samsung sunt afectate de catre o problema grava care impiedica folosirea lor de catre utilizatori, ceva ce n-ar trebui sa se intample la scurt timp dupa achizitie. Mai exact, se pare ca unele dintre telefoanele Samsung GALAXY S10 pierd conectivitatea GSM, si nu mai pot fi folosite pentru a efectua apeluri telefonice, sau pentru a naviga pe internet, transformandu-se intr-un fel de iPod Touch-uri.

Samsung GALAXY S10. Clienti ai cam tuturor operatorilor de telefonie mobila din SUA se plang deocamdata de aceasta problema foarte grava, iar inclusiv cei de la Samsung au recunoscut ca ea exista, deci sigur va fi rezolvata. Unul dintre operatorii de telefonie mobila care are clienti afectati de catre aceasta problema le recomanda oamenilor sa faca diverse investigatii in telefoane si sa dezactiveze suport pentru anumite benzi GSM pe telefoanele Samsung GALAXY S10.

Samsung GALAXY S10. PROBLEMA GRAVA ce Afecteaza Telefoanele

Samsung GALAXY S10. Nimeni nu stie foarte clar ce anume sta la baza acestei probleme care afecteaza clientii operatorilor de telefonie mobila, dar oamenii sunt foarte suparati din cauza faptului ca nu-si pot folosi telefoanele asa cum vor. Este intr-adevar frustrant sa ai un nou model de Samsung GALAXY S10 si sa nu-l poti utiliza pentru apeluri telefonice si navigare pe internet, doua dintre functiile cele mai folosite pentru un telefon mobil cumparat de catre utilizatori.

I preordered a S10 plus through Sprint and received it on March 6th. The first week of it was fantastic. The last 2 days have been horrible. I started experiencing mobile data connection issues. Basically as if I was in a bad spot with no reception. I would get this notification, “Unable to establish a wireless data connection” all day, throughout various times of the day and pretty frequent at that. I would drop down to 3G or no service at all. That made daily use a pain not having apps load properly or fully.

Samsung GALAXY S10. Problemele de acest gen au fost intalnite nu doar la aceste modele de telefoane mobile, ci si la unele dintre cele lansate in toamna anului trecut de catre compania Apple. Repetarea lor arata totusi ca nu producatorii ar fi la baza problemelor, ci operatorii de telefonie mobila, deci daca le intampinati in Romania, n-ar trebui sa dati vina pe telefoanele Samsung GALAXY S10, ci pe operatorii de la care folositi serviciile GSM pe dispozitivele voastre.

Samsung GALAXY S10. In momentul de fata puteti cumpara telefoanele de cam oriunde doriti din Romania, asa ca aveti libertatea de a alege orice va doriti.

4 COMENTARII

  1. “I am also facing lte issues
    Phone does not make CA correctly in Romania Vodafone carrier
    It makes CA only with band 3 from carrier…Band 20 which is also available from the same carrier is not visible
    Problem reported on local service since i received the phone but nothing was fixed
    Tomorrow i will return the phone … unfortunately …”

  2. Sprint nu foloseste GSM ci CDMA . Problema pare sa fie izolata pt operatorii ce folosesc CDMA gen Sprint- Verizon , nu prea are treaba cu Romania si cu marea majoritate a restului retelelor din lume.
    Inainte telefoanele pt CDMA aveau modemuri diferite si nu se conectau la retele GSM – nu stiu acum cum sta treaba.
    De vazut daca e problema telefoanelor sau a operatorilor.