WhatsApp. SURPRIZA URIASA Dezvaluita pe Telefoane

WhatsApp. O surpriza foarte importanta pentru utilizatorii de telefoane a fost dezvaluita in cadrul aplicatiei existente, iata noutatea majora de care ne bucuram.

WhatsApp dark mode telefoane

WhatsApp. O surpriza foarte importanta a fost dezvaluita astazi pentru telefoanele mobile pe care poate fi instalata aplicatia in momentul de fata, iar asta la doar cateva zile dupa o alta noutate interesanta. Mai exact, zilele trecute am vazut primele imagini cu noul dark mode pe Android, iar acum dezvaluirile continua pentru aplicatia WhatsApp, iar asta deoarece au aparut alte imagini cu interfata intunecata care este disponibila pentru utilizatorii ce testeaza versiunea beta.

WhatsApp. Puteti vedea in imaginile de mai jos cum arata aceasta interfata cu dark mode pe telefoanele Android dincolo de meniul de setari, care a fost prezentat zilele trecute pentru utilizatori. Acum avem prezentata pentru aplicatia WhatsApp interfata care este gandita cu dark mode pentru status bar, dar si pentru meniurile care permit schimbarea numarului de telefon in Android, plus cea pentru modificarea statusului setat pentru aplicatie de catre oamenii care folosesc aceasta functie.

WhatsApp. SURPRIZA URIASA Dezvaluita pe Telefoane

WhatsApp dark mode telefoane android

WhatsApp. Exact precum in cazul imaginilor de zilele trecute, puteti vedea ca acel dark mode nu are interfata complet neagra, status bar-ul ramanand in continuare gri, probabil pentru a se putea face diferenta intre elemente. Unii spun ca acest nou dark mode pentru WhatsApp nu ar fi chiar atat de “prietenos” cu ecranele OLED, si nu ar imbunatati chiar atat de mult autonomia bateriei, fiind cunoscut faptul ca afisarea culorii negre pe ecrane reduce consumul de energie pe cele OLED.

WhatsApp dark mode telefoane android 1

WhatsApp. Avand in vedere ca aplicatia pentru Android are in versiunea beta acest dark mode disponibil, sunt mai mult ca sigur ca in urmatoarele saptamani vom afla si mai multe informatii cu privire la el. Pe masura ce noi detalii vor aparea despre acest dark mode, vom avea si o imagine mult mai clara cu privire la schimbarea majora pe care WhatsApp o va avea pentru toti utilizatorii care asteptau cu nerabdare modificarea aceasta.

WhatsApp. Deocamdat anu se stie cand ar trebui sa fie oferit acest dark mode pe telefoane, asa ca ramane doar sa vedem daca americanii se vor grabi cu modificarile, sau nu.

1 COMENTARIU

  1. nici in messenger acel dark mode nu e complet..e peste tot dar in request messages pauza :)) au uitat acolo sa il faca ..zic la android….