WhatsApp. Noi Informatii EXCLUSIVE despre o Functie GROZAVA

WhatsApp. Noi informatii exclusive privind o noua functie grozava au fost dezvaluite astazi, iata ce au asteptat utilizatorii pe telefoane, si pot avea in sfarsit.

WhatsApp functie android

WhatsApp. O serie de noi informatii exclusive cu privire la o functie grozava si foarte asteptata de catre foarte multi oameni au aparut in cursul acestei zile, si ar trebui sa bucure foarte multa lume. Mai exact, astazi avem noi informatii despre functia de securizare biometrica a WhatsApp folosind cititoarele de amprente din telefoanele Android, asta dupa ce o functie similara a fost lansata pentru Face ID si Touch ID pe telefoanele iPhone.

WhatsApp. In imaginile de mai jos puteti vedea functia care va fi oferita inclusiv pe telefoanele cu sistem de operare Android, ea urmand a facilita securizarea informatiilor din aplicatie intr-un mod complet nou. Utilizatorii de telefoane Android care asteptau posibilitatea de a-si folosi cititoarele de amprente pentru a bloca accesul la WhatsApp si conversatii, vor avea o interfata foarte similara cu cea pentru iPhone din care vor putea controla aceasta functionalitate.

WhatsApp. Noi Informatii EXCLUSIVE desre o Functie GROZAVA

WhatsApp functie android 1

WhatsApp. Exact precum la iPhone, functia pentru Android va permite stabilirea perioadelor de timp, dupa inchiderea aplicatiei, la care se cere reautentificarea pentru a se putea citi mesajele din aplicatie. Activarea functiei se face la fel de usor precum in aplicatia WhatsApp pentru iPhone, folosirea este la fel de simpla si intuitiva, compania implementand totul la fel, astfel incat utilizatorii ambelor platforme sa aiba posibilitatea de a utiliza functia cam la fel.

WhatsApp functie android 2

WhatsApp. O diferenta notabila exista totusi, mai exact, pentru Android nu pare sa existe suport pentru recunoastere faciala, sau scanarea irisului, iar asta probabil pentru ca nu exista API-uri universale pentru toate telefoanele. In cazul iPhone, Touch ID si Face ID functioneaza in baza acelorasi API-uri, deci implementarea securitatii biometrice pentru WhatsApp s-a putut face extrem de usor, insa in cazul Android lucrurile sunt mult mai complicate, cu multe telefoane cu implementari diferite.

WhatsApp. Daca in cazul iPhone noua functie a fost implementata deja de cateva saptamani bune, deocamdata nu se stie cand ar urma sa ajunga aceasta functie si pe telefoanele iPhone.