iPhone 11. Va fi DEZAMAGITOR fara Aceasta Functie MAJORA

iPhone 11. Noul model de smartphone va fi dezamagitor daca nu va fi lansat cu aceasta functie foarte importanta oferita deja de catre telefoanele concurente.

iPhone 11 zoom

iPhone 11. Asteptarile sunt foarte mari pentru noul model de smartphone al companiei Apple, iar asta pentru ca Huawei P30 PRO si Samsung GALAXY S10 au venit cu noutati extrem de importante pentru clienti. Mai exact, iPhone 11 are nevoie de o camera telephoto precum cea pe care o vedeti demonstrata mai jos pentru viitoarele modele de smartphone-uri pe care compania OPPO le va lansa, dar care exista deja in noul Huawei P30 PRO.

iPhone 11. Din ceea ce am aflat pana acum, Apple nu ar intentiona sa ofere pentru telefoanele sale zoom optic mai mare de 2X in camera telephoto, asa cum sunt limitate si telefoanele Samsung GALAXY S10. Problema este ca telefoanele chinezesti au asa ceva integrat, iar iPhone 11 va fi cu mult, mult in urma lor daca nu va avea inclusa o camera care sa fie capabila sa faca poze foarte bune chiar si daca subiectii se afla la distanta mare de utilizator.

iPhone 11. Va fi DEZAMAGITOR fara Aceasta Functie MAJORA

iPhone 11. In momentul de fata functia de zoom din telefoanele companiei Apple ste utila doar la distante foarte mici, pentru ca pe masura ce distanta creste, si se foloseste zoom-ul digital, claritatea imaginii dispare in totalitate. Un senzor telephoto cu zoom optic de pana la 10X ar rezolva aceasta problema pentru utilizatori, dar mi-e greu sa cred desi sper, ca iPhone 11 ar putea face o trecere atat de radicala de la ceea ce au iPhone XS si iPhone XS Max acum.

iPhone 11. Sanse mai mari sunt ca acest model de smartphone sa aiba un zoom optic de pana la 5X integrat pentru camera, asta daca nu cumva compania Apple va ramane la ceea ce are acum, fara a face vreun upgrade. Daca se va decide totusi sa-l faca, atunci putem sa speram ca iPhone 11 va avea zoom optic de pana la 10X, dar trebuie sa fim realisti si ne gandim ca inclusiv un 5X ar fi bun deocamdata, pentru ca americanii sunt cam lacomi si nu prea ofera tehnologii scumpe daca nu pot face profit mare.

iPhone 11. Noul model de smartphone va fi prezentat in luna septembrie a acestui an, cand ar cam trebui sa si fie lansat pentru utilizatorii din lumea intreaga.