Cumperi Samsung GALAXY S10, ai Televizor CADOU in Romania

Samsung GALAXY S10 are o promotie extrem de interesanta in Romania, iar daca vei cumpara telefonul, vei primi si un televizor cadou, iata oferta disponibila.

Samsung GALAXY S10 cadou televizor

Samsung GALAXY S10 face parte dintr-o promotie uimitoare astazi, iar asta pentru ca toti cei interesati sa isi cumpere acest model de smartphone din Romania beneficiaza de un televizor cadou, prin aceasta pagina. Promotia este una inedita, si nu stiu daca se aplica doar la acel magazin online, insa chiar si asa, e uimitor sa vezi ca si in Romania se pot vinde telefoane Samsung GALAXY S10 la care sa fie oferite televizoare cadou, ceva ce in mod normal nu se prea intampal.

Samsung GALAXY S10 nu este primul model de smartphone al companiei coreene care este vandut cu promotii de acest gen, doar ca pana in prezent asta se intampla in alte tari, nu in Romania. Campania promotionala este una gandita special pentru a creste vanzarile telefoanelor Samsung GALAXY S10, iar ea surprinde, pentru ca din diverse tari vin informatii ca telefoanele au succes, deci asemenea oferte n-ar prea trebui sa existe in mod normal.

Cumperi Samsung GALAXY S10, ai Televizor CADOU in Romania

Samsung GALAXY S10 este disponibil in aceasta pagina cu aceasta oferta, si pentru modelele listate acolo primiti acest model de televizor gratuit, el avand 99 cm, deci nu e chiar atat de mic incat sa-l ascundeti printr-o bucatarie. Samsung GALAXY S10 nu a avut nici in momentul lansarii un cadou atat de bun oferit la precomanda, asa ca e interesant ceea ce se intampla, Romania nefiind una dintre tarile unde se ofera de obicei promotii excelente.

Samsung GALAXY S10 este un telefon foarte bun, aduce foarte multe noutati interesante pentru consumatori, multe dintre ele convingand deja destule persoane sa-l cumpere din magazine in cantitati destul de mari. Se pare ca si in Romania se doreste oferirea unor promotii similare cu cele din afara tarii, astfel ca Samsung GALAXY S10 este vandut astazi fara reduceri in Romania, dar cu unele cadouri substantiale care compenseaza intr-o buna masura pretul.

Samsung GALAXY S10 este vandut in foarte multe magazine din Romania, dar numai in cel despre care va vorbesc astazi veti beneficia de aceasta promotie.