AirPods 2 DEZASAMBLATE, ce ASCUND in Interior

AirPods 2 DEZASAMBLATE

AirPods 2 au fost lansate de catre compania Apple de mai bine de o saptamana, si desigur ca au fost dezasamblate imediat dupa ce au ajuns in mainile celor de la iFixIt. Mai jos aveti un clip video de dezasamblare care ne arata cat de similare sunt aceste noi casti wireless ale companiei Apple cu cele pe care americanii le-au vandut pana la aparitia lor.

AirPods 2 vin cu un nou chip H1 creat de catre compania Apple, acesta avand Bluetooth 5 integrat, dar si aceeasi baterie de 93 mWh care a fost implementata in modelele mai vechi. Carcasa AirPods 2 are deasemenea o baterie de 398 mAh implementata pentru a furniza placa logica fiind rezistenta la apa, insa per total castile nu sunt mai usor de reparat in comparatie cu modelul anterior.

AirPods 2 au primit nota 0 din 10 pentru usurinta cu care pot fi reparate, insa asta n-ar trebui sa mire, pentru ca Apple isi face produsele tot mai greu de reparat de catre clienti. Acestea fiind spuse, mai jos puteti vedea cum arata AirPods 2 in interior, dar si cat de greu pot fi reparate noile casti wireless ale americanilor in momentul de fata.