iPhone. Apple va LANSA Telefoane cu Ecrane mai MARI

Apple pregateste lansarea unor noi modele ale iPhone care vor avea ecrane mai mari decat cele folosite in actualele modele de pe pietele globale.

iphone 2020 ecran

Apple pregateste lansarea unor noi modele ale iPhone care au ecrane mai mari decat cele folosite in iPhone XS si iPhone XS Max in momentul de fata, diferentele urmand a fi sesizabile pentru clientii care le vor cumpara. Mai exact, seria de telefoane iPhone 12 va fi cea care va contine aceste noi ecrane, cei de la Apple dorind sa isi aduca produsele la celasi nivel cu cele pe care le ofera si le vor oferi producatorii concurenti pentru ai lor clienti.

iPhone 12 ar urma sa aiba un ecran cu diagonala de 6.1 inch, iPhone 12 Max/Plus ar urma sa aiba un ecran cu diagonala de 6.7 inch, in timp ce iPhone XR 2020 ar urma sa aiba un ecran cu diagonala de 5.42 inch. iPhone 12 ar trebui sa vina cu un ecran care are diagonala cu 0.3 inch mai mare decat iPhone XS, in timp ce in cazul iPhone 12 Max/Plus diagonala ar urma sa creasca cu 0.2 inch, Apple preluand cate ceva si de la telefoanele din seria Samsung GALAXY S10 cu aceste schimbari.

iPhone. Apple LANSA Telefoane cu Ecrane mai MARI

In momentul de fata iPhone XR este singurul cu ecran care are una dintre cele trei diagonale anuntate pentru anul viitor, insa Apple vrea sa faca in totalitate trecerea la ecrane OLED pentru seria din 2020. Imi vine greu sa cred ca telefonul care se va numi iPhone 11, si va avea un ecran de 5.8 inch in 2019, nu va avea un succesor in 2020, sau va avea ecranul redus la 5.42 inch, iar iPhone XR sa aiba un succesor in 2020, dar cu ecran OLED.

Apple reportedly plans to launch three OLED-based new iPhone devices in 2020 available in 5.42-, 6.06- and 6.67-inch sizes, respectively. But for 2019, Apple will continue to roll out three models following the screen technologies and sizes of the three phones launched in 2018: two OLED models available in 5.8-inch and 6.5-inch screens, and a 6.1-inch LCD model.

Pentru iPhone 12 Plus/Max cresterea in diagonala ecranului este normala, pentru ca Apple va incerca, cel mai probabil, sa foloseasca un nou tip de componenta pentru a oferi si mai mult spatiu pentru a vizualiza informatiile. Dimensiunile viitoarelor modele de telefoane iPhone ar trebui sa fie foarte apropiate de cele actuale, insa depinde cum va gandi compania americana seria pe care o va lansa, si ce model va avea acel ecran mai mic, cu diagonala de 5.42 inch.

Deocamdata toate acestea sunt zvonuri, si mai avem peste 1 an pana in momentul in care telefoanele vor fi lansate, insa e foarte clar faptul ca Apple incepe sa testeze ecrane pentru ele.