Apple REDUCE IAR Preturile iPhone, iPad, AirPods, Mac

Apple a redus iarasi preturile pentru iPhone, iPad, AirPods, Mac, la doar cateva saptamani dupa ce aplicase reduceri similare pentru produsele sale.

apple reduceri preturi iphone, ipad, airpods mac

Apple a redus iar preturile iPhone, iPad, Mac, AirPods pentru clientii sai, la doar cateva saptamani dupa ce facuse o serie de reduceri pentru aceleasi  tipuri de produse. Acum cateva saptamani bune Apple a redus preturile iPhone, iPad, AirPods, Mac in China, iar acum compania americana a aplicat o noua serie de reduceri printr-o schimbare pentru modul de stabilire al preturilor.

Apple a redus cu 5% pretul pentru iPhone XR, iPhone XS si iPhone XS Max avand parte de reduceri mult mai modeste, de aproximativ 80 de dolari, dar pentru China conteaza. In cazul AirPods, reducerile sunt si mai mici de atat, de doar cativa dolari, in timp ce in cazul tabletelor iPad Pro preturile au scazut cu alti doar cativa zeci de dolari incepand din cursul acestei zile.

Reducerea de preturi are la baza o reducere a TVA-ului aplicabil pentru China, plus o reducere suplimentara aplicata de catre compania Apple pentru a mai stimula vanzarile. Anul acesta a fost primul in care Apple si-a redus substantial preturile pentru produse in China, iar asta din cauza scaderii vanzarilor in tara, ceea ce afecteaza si alti producatori.

For example, the Apple Store price for the iPhone XR has fallen from 6499 RMB to 6199 RMB, or about 4.5%. This is slightly more than the 3% drop in the sales tax, but it is not unusual for Apple to round to a more aesthetically pleasing price, like ending in ’99’. This would explain why the observed price changes are sometimes a little larger than just 3%.