Huawei MATE 30 PRO. Design NOU INSPIRAT din GALAXY S10

Huawei MATE 30 PRO. Un nou design inspirat din Samsung GALAXY S10 ne este prezentat astazi pentru a ne arata ce schimbare mare poate oferi compania Huawei.

Huawei MATE 30 PRO concept

Huawei MATE 30 PRO. Viitorul model de smartphone premium pregatit pentru lansare de catre compania Huawei ar urma sa vina cu unele modificari de design in comparatie cu ceea ce este oferit pentru modelul actual. Nimeni nu stie deocamdata cum va arata Huawei MATE 30 PRO, insa clipul video de mai jos este eun concept care incearca sa ne arate ce-ar putea fi oferit pentru cei interesati sa cumpere viitorul smartphone al chinezilor.

Huawei MATE 30 PRO. Desi este foarte putin probabil ca acest lucru sa se intample in realitate, in clipul video de mai jos noul model de smartphone este prezentat cu un ecran perforat, exact precum cel din Samsung GALAXY S10. Avand in vedere ca ar urma sa fie oferit un sistem de recunoastere faciala in Huawei MATE 30 PRO, e improbabil ca ecranul sa fie perforat in acest mod, iar asta pentru ca nu pot fi incluse asa camera, cu senzorii cu infrarosu, si laser.

Huawei MATE 30 PRO. Design NOU INSPIRAT din GALAXY S10

Huawei MATE 30 PRO. Alta schimbare care este improbabila pentru acest smartphone este camera cu 5 senzori de imagine, iar asta pentru ca va fi folosita aceeasi camera din Huawei P30 PRO fara discutie. Mai mult decat atat, felul in care va arata camera nu va fi cel pe care-l vedeti in concept, adica senzorii de imagine din Huawei MATE 30 PRO nu vor fi plasati intr-o forma orizontala, ci tot foarte similar cu cei din Huawei P30 Pro, asa cum s-a intamplat in modelele anterioare.

Huawei MATE 30 PRO. Separat de aceste doua modificari care nu au legatura cu telefoanele chinezilor, felul in care arata acest model de smartphone din concept ar putea fi extrem de apropiat de cel real. Desigur ca nimeni nu poate garanta acest lucru, mai ales ca Huawei MATE 30 PRO va fi lansat undeva prin octombrie/noiembrie, deci inca exista suficient timp pentru a fi facute diverse modificari pentru design-ul si componentele acestuia.

Huawei MATE 30 PRO. Nu se stie nici cat urmeaza sa coste acest smartphone, dar sansele sunt ca el sa nu fie cu mult mai scump decat modelul din 2018.