Google Pixel 4. CONFIRMAT OFICIAL pentru LANSARE

Google Pixel 4. Prima confirmare pentru noul model de telefon a venit astazi, cu destul timp inainte ca lansarea sa aiba loc in Romania, iata ce s-a dezvaluit.

Google Pixel 4 confirmat

Google Pixel 4. Desi este la multe luni distanta de momentul in care va fi pus oficial in vanzare pentru clienti, noul model de smartphone a fost confirmat pentru lansare chiar de catre un angajat al celor de la Google. Puteti vedea in imaginea de mai jos un comentariu facut de catre un angajat al Google in cadrul platformei pentru proiectul open source al Android, el confirmand fara dubiu faptul ca Google Pixel 4 este in plin proces de dezvoltare la companie.

Google Pixel 4. Se pare ca procesul de dezvoltare al noilor telefoane este atat de avansat incat unele prototipuri ar fi testate nu doar de catre ingineri ai celor de la Google, ci si de catre unii dezvoltatori pentru Android. Google Pixel 4 nu a avut pana in prezent vreo confirmare privind existenta sa, mai ales de la un angajat al companiei Google, insa probabil ca multa lume era destul de sigura ca telefonul va fi lansat in toamna acestui an de catre americani.

Google Pixel 4. CONFIRMAT OFICIAL pentru LANSARE

Google Pixel 4 confirmat angajat

Google Pixel 4. Din pacate nu se cunosc deocamdata detalii cu privire la ceea ce va contine telefonul pe partea de specificatii, insa exista cateva lucruri pe care le putem ghici de la bun inceput. Mai exact, Google Pixel 4 urmeaza sa contina un chip Qualcomm Snapdragon 855, la fel ca alte modele de telefoane actuale, si macar 6 GB RAM, un upgrade in comparatie cu ceea ce ofera modelele lansate in cursul anului trecut de catre Google.

Google Pixel 4. Spre deosebire de seria anterioara, e foarte posibil ca ambele modele de telefoane sa aiba ecrane care sa acopere cea mai mare parte a panoului frontal, ceea ce ar bucura multi clienti. In ceea ce priveste pretul Google Pixel 4, deocamdata nu exista vreo informatie, insa exista sanse foarte mari ca telefonul sa aiba un pret de vanzare foarte apropiat de cel al modelelor actuale vandute de catre cei de la Google pentru clienti.