iPhone. Veste foarte PROASTA pentru TOTI Fanii

iPhone. O veste foarte proasta pentru toti fanii a fost anuntata in mod oficial astazi, compania Apple avand probleme foarte mari cu viitoarele modele de telefoane.

iphone 5g probleme 2020

iPhone. O veste foarte proasta vine astazi pentru utilizatorii de telefoane iPhone care sunt interesati sa cumpere viitoarele modele pe care compania Apple le pregateste pentru lansare in urmatorii ani. Mai exact, desi s-a spus in cateva zvonuri ca Apple se pregateste sa lanseze o versiune 5G a telefoanelor iPhone pentru clientii din lumea intreaga, in realitate un analist american spune astazi ca lucrurile vor fi, de fapt, cu totul altfel pentru modelele de anul viitor.

iPhone. Din cauza problemelor pe care le are compania Apple cu achizitionarea de modemuri 5G pentru telefoanele sale, americanii ar fi obligati sa renunte la implementarea suportului pentru aceasta tehnologie de anul viitor. Va spuneam ieri ca Samsung a refuzat sa ofere modemuri 5G pentru iPhone, compania Apple ramanand fara alternative deoarece de la Huawei nu el poate cumpara, Mediatek nu le face suficient de bune, iar Intel nu le are pregatite.

iPhone. Veste foarte PROASTA pentru TOTI Fanii

iPhone. Qualcomm ar fi o a patra varianta, insa compania nu vrea sa vanda modemuri 5G catre Apple atat timp cat exista unele procese deschise intre cele doua companii, iar acest lucru nu se va schimba prea curand. Analistii spun ca Intel are sanse mici de a-si finaliza procesul de dezvoltare pentru modemurile 5G dedicate telefoanelor iPhone suficient de repede pentru ca ele sa ajunga in modelele care vor fi lansate pentru clienti in toamna anului viitor.

UBS analyst Timothy Arcuri released a report today that says there is an increasing likelihood that Apple will not be able to launch a 5G iPhone next year. The primary argument is that Apple has no clear choice for 5G modems, a critical component in Apple being able to ship a 5G-compatible iPhone. The modem supplier issue was also highlighted by Bloomberg last month.

iPhone. Cei de la Intel au spus ca vor avea modemurile 5G pregatite pentru toamna anului viitor, insa realitatea este ca ei nu pot garanta acest lucru, iar Apple este constienta ca planurile se pot schimba oricand. In aceasta idee a cerut de la Samsung cotatii pentru a cumpara modemuri 5G, insa refuzul coreenilor ii lasa dependenti de Intel, ceea ce i-ar putea costa destul de mult in materie de vanzari, mai ales ca in 2020 vor exista destule retele 5G active.

iPhone. Fara suport pentru retele 5G, modelele de anul viitor nu vor fi chiar atat de atractive pentru clienti, iar Apple stie asta, asa ca va incerca cu siguranta sa gaseasca metode prin care sa cumpere aceste componente de pe unde poate.