Samsung GALAXY S10. SECRETUL Pozelor BUNE Dezvaluit de Samsung

Samsung GALAXY S10. Secretul pozelor bune a fost dezvaluit de catre compania Samsung astazi, iata de ce au nevoie utilizatorii pentru poze grozave.

Samsung GALAXY S10 camera huawei

Samsung GALAXY S10. Compania Samsung a publicat astazi un articol in care vorbeste depsre inovatiile din camera tripla implementate in telefoanele sale, si era nevoie de asa ceva din moment ce Huawei P30 PRO cam sterge pe jos cu telefonul coreenilor. Revenind la subiect, cei de la Samsung spun ca pozele “incredibile” pot fi facute folosind camera wide-angle din Samsung GALAXY S10, sau oricare alt model din serie, ea facand poze intr-un cadru foarte larg.

Samsung GALAXY S10. Camer wide-angle din telefoanele coreenilor are rezolutia de 16 megapixeli, deci este capabila sa faca poze foarte bune, in timp ce surprinde si foarte mult din ceea ce se afla in jurul nostru. Inginerii celor de la Samsung par sa fie de parere ca aceasta este functia majora de care utilizatorii de telefoane Samsung GALAXY S10 au nevoie pentru a face poze “incredibile”, iar asta in conditiile in care exista si o camera standard de 12 megapixeli.

Samsung GALAXY S10. SECRETUL Pozelor BUNE Dezvaluit de Samsung

Samsung GALAXY S10. Separat de camera wide-angle, cei de la Samsung promoveaza inclusiv inteligenta artificiala din telefoane ca fiind un punct foarte pentru a inregistra poze excelente. Stabilizarea optica din Samsung GALAXY S10 este deasemenea un alt motiv de lauda, inginerii din spatele sistemului spunand ca e cel mai avansat din telefoane, fiind deasemenea capabil sa prezica miscarile oamenilor si obiectelor pentru a face stabilizarea cat se poate de fluida.

Samsung GALAXY S10. In fata unui Huawei P30 PRO care a fost deja pus deasupra celorlalte modele de telefoane mobile in ceea ce-i priveste camera, cei de la Samsung trebuie sa le explice oamenilor de ce ei au facut ceva mai bun. Este foarte dificil sa convinga acum foarte multa lume de faptul ca Samsung GALAXY S10 are intr-adevar o camera mai buna decat concurentul de la Huawei, insa alta solutie nu prea exista pentru coreeni.

Samsung GALAXY S10. Noul smartphone are intr-adevar o camera foarte buna, insa in fata celei ale Huawei P30 PRO s-a cam demonstrat deja ca e inferioara din foarte multe puncte de vedere.