Samsung GALAXY S10 Plus vs iPhone XS Mac – Autonomia Bateriei

Samsung GALAXY S10 Plus si iPhone XS Max apar intr-o foarte interesanta comparatie privind autonomia bateriei, iata cat de mare e diferenta intre ele.

Samsung GALAXY S10 Plus plus autonomie iphone xs max

Samsung GALAXY S10 Plus si iPhone XS Max au comparata astazi autonomia bateriei in cadrul unui clip video foarte interesant care ne arata cat de bune sunt cele doua modele de telefoane mobile. Autonomia bateriei este foarte importanta, iar iPhone XS Max vine cu o baterie de putin peste 3100 mAh, in timp ce Samsung GALAXY S10 Plus are una de 4100 mAh.

Samsung GALAXY S10 Plus are o baterie cu aproape 1000 mAh mai mare decat cea a iPhone XS Max, iar asta ii ofera telefonului coreenilor un spor de autonomie de o ora. Incluzand 16 ore de stand by, iPhone XS Max ofera 8 ore de utilizare normala, in timp ce Samsung GALAXY S10 Plus ofera 9 ore de utilizare normala, diferenta fiind mare intre ele.

Samsung GALAXY S10 Plus vs iPhone XS Mac – Autonomia Bateriei

Samsung GALAXY S10 Plus are o ora de autonomie in plus pentru utilizare, iar asta inseamna ca utilizatorii pot face mult mai multe decat pe iPhone XS Max. Desi telefoanele au ecrane de diagonale foarte apropiate, cei de la Apple inca nu reusesc sa ofere in telefoanele lor baterii la fel de bune precum cele din telefoane precum Samsung GALAXY S10 Plus.

Samsung GALAXY S10 Plus nu a fost prezentat pana acum de catre alte teste ca avand o baterie mai buna decat cea a iPhone XS Max, sau a altor modele de telefoane. Samsung GALAXY S10 Plus este demonstrat aici cu o baterie buna, insa va fi interesant de vazut cum se comporta ea si cand vine vorba despre Huawei P30 PRO, care are o baterie ceva mai mare.