iPhone 11. De ce SCHIMBARILE sunt mai MARI Decat Crezi

iPhone 11. Compania Apple pregateste schimbari foarte mari pentru seria de telefoane din acest an, iata de ce unele sunt chiar mai mari decat iti imaginai.

iPhone 11 schimbari

iPhone 11. In momentul de fata este destul de clar faptul ca Apple va lansa o noua serie de telefoane in toamna acestui an, si ca va integra in ele o noua camera tripla, care are un design ciudat. Era timpul ca Apple sa treaca la camerele triple, fiind intrecuta de catre Samsung si Huawei cand vine vorba despre fotografia pentru telefoane, iar cu iPhone 11 va incerca sa mai reduca din diferentele care exista fata de Huawei P30 PRO, sau Samsung GALAXY S10 Plus.

iPhone 11. Daca in trecut telefoanele iPhone erau laudate pentru pozele excelente, si majoritatea celor incarcate online erau facute cu produsele Apple, situatia s-a schimbat radical, iar laudele merg spre asiatici, sau chinezi. iPhone 11 va schimba asta cu o noua camera tripla, care va aduce in premiera pentru Apple un senzor de imagine wide-angle, ceva ce si Samsung abia a implementat in telefoanele sale de top, insa ceva ce Huawei are de mult timp.

iPhone 11. De ce SCHIMBARILE sunt mai MARI Decat Crezi

iPhone 11 sasiu carcasa imagine

iPhone 11. Separat de faptul ca e obligata sa ofere o camera foarte buna pentru telefoanele sale, compania Apple cam vrea sa-si si diferentieze telefoanele pe piata printr-un design neobisnuit. Puteti vedea ca Apple s-a cam saturat sa ramana in standarde, si vrea cu iPhone 11 sa implementeze un design complet neobisnuit pentru camera, unul pe care foarte multa lume il displace, si care va genera extrem de multe critici, dar va indeplini un rol.

iPhone 11. Desi urat, telefonul va iesi in evidenta in fata multitudinii de clone de pe piata, in special in China, acolo unde e foarte greu sa mai deosebesti un iPhone de o clona, in afara magazinelor Apple. Chiar daca multor fani design-ul cu siguranta le va displace, pentru Apple prioritatile par sa fie complet altele, asa ca ar fi bine sa va obisnuiti cu ceea ce vedeti deja in imagini, pentru ca design-ul final nu va fi unul mai frumos decat cel de acum.

iPhone 11. Lansarea este asteptata pentru luna septembrie a acestui an, insa surprinzele cred ca vor fi destul de putine.

6 COMENTARII

  1. Nu putem spune ca ar fi chiar unici, mate 20 pro, tot intr o forma de patrat are camerele incluse, doar ca nu este asa iesit in evidenta. Daca o sa arate rau macar sa fie camerele bune, daca iti permiti un 11 max o sa ti permiti si o husa de calitate cu care sa maschezi “ inventia”

  2. O husa care o sa aiba o cocoasa in dreptul abominatiei alea de patrat cu camere iesit in afara.
    Stai ca nu e prima oara – happle a mai facut huse cu cocoasa.
    Ce usor de impacat sunt ifanii, chiar cand li se ofera monstruozitati de astea !!!