iPhone 11. EXCLUSIV, PRIMA IMAGINE cu Noua Carcasa

iPhone 11. Prima imagine exclusiva cu noul sasiu al carcasei a aparut astazi pe internet, si ne dezvaluie ceea ce urmeaza sa ofere telefonul mobil din toamna.

iPhone 11 sasiu carcasa

iPhone 11. Direct din China vedem astazi in exclusivitate o prima imagine cu ceea ce este numit “sasiul” carcasei pentru viitoarele modele de telefoane ale companiei Apple, el confirmand ceea ce putina lume isi cam doreste. Mai exact, puteti vedea foarte clar in imaginea de mai sus faptul ca iPhone 11 va avea intr-adevar o camera tripla pozitionata in forma de triungi in carcasa, noul design urmand a fi mai mult decat ciudat, asa cum ne imaginam deja.

iPhone 11. Imaginea de mai jos confirma inclusiv faptul ca noile telefoane vor avea in continuare incarcare wireless integrata, desi probabil nimeni nu-si imagina ca Apple ar putea renunta la aceasta functionalitate. In ciuda acestui lucru, putem vedea fara dubiu faptul ca iPhone 11 ar urma sa aiba intr-adevar o camera tripla, iar design-ul pe care ar urma sa il aiba telefoanele este prezentat in prima imagine a acestui articol, pentru a va face o idee cu privire la ceea ce va veni.

iPhone 11. EXCLUSIV, PRIMA IMAGINE cu Noua Carcasa

iPhone 11 sasiu carcasa imagine

iPhone 11. Din ceea ce stim pana acum, noul telefon va avea un senzor de imagine normal cu rezolutie de 12 megapixeli, unul telephoto cu rezolutie de 12 megapixeli, si unul wide-angle, tot cu rezolutie de 12 megapixeli. Practic, acest senzor wide-angle urmeaza sa fie oferit in premiera pentru iPhone 11, si va completa setul de senzori pentru camera tripla, Samsung GALAXY S10 avand deasemenea implementat unul de anul acesta, si lumea e foarte multumita de existenta sa.

iPhone 11. Aceasta camera tripla urmeaza sa fie marea schimbare pentru cei care vor sa faca poze cu telefonul, dar si pentru design-ul carcasei, iar asta deoarece Apple vrea sa pastreze neschimbat design-ul ecranului. Desi acest “sasiu” al iPhone 11 este produs din aluminiu, carcasa ar urma sa fie fabricata in continuare din sticla, iar asta pentru ca Apple nu vrea sa faca modificari care sa puna telefoanele sale intr-o pozitie inferioara din punct de vedere al design-ului.

iPhone 11. Lansarea noului model de smartphone urmeaza sa aiba loc undeva prin toamna acestui an, probabil in septembrie, dar deocamdata nu este foarte clar acest lucru.