Samsung GALAXY NOTE 10. SCHIMBARE MARE FORTATA de Huawei P30 PRO

Samsung GALAXY NOTE 10. O schimbare foarte importanta este fortata de catre Huawei P30 PRO, iata ce este obligata sa faca Samsung in anul 2019 pentru clienti.

Samsung GALAXY NOTE 10 camera quad

Samsung GALAXY NOTE 10. Noul model de smartphone va fi lansat in vara de catre compania coreeana cu o schimbare foarte importanta care este fortata de lansarea Huawei P30 PRO, insa vine ca una benefica pentru clienti. Samsung GALAXY NOTE 10 urmeaza sa fie primul telefon premium al coreenilor care are o camera quad integrata, si care urmeaza sa fie pus in vanzare la nivel global, totul pentru ca Huawei P30 PRO are deasemenea o camera quad.

Samsung GALAXY NOTE 10. Da, veti spune ca exista deja un Samsung GALAXY S10 5G care are camera quad, insa acel mode e limitat la numai cateva tari de pe glob, si nu va putea fi cumparat oriunde, ca viitorul Note 10. Samsung a implementat o camera quad prima oara in GALAXY A9, insa cu Samsung GALAXY NOTE 10 va face ceva diferit, pentru ca va folosi senzori de imagine diferiti, si va gandi camera pentru telefoane care costa peste 1000 de euro.

Samsung GALAXY NOTE 10. SCHIMBARE MARE FORTATA de Huawei P30 PRO

Samsung GALAXY NOTE 10. Conform presei din Coreea de Sud, noua camera quad va fi compusa dintr-un senzor principal de imagine de 12 megapixeli, unul wide-angle de 16 megapixeli, unul telephoto de 12 megapixeli, si unul ToF, de adancime. Huawei P30 PRO are o camera quad compusa din senzori de imagine cu functionalitate similara, desi rezolutia pentru ei este diferita, insa in mare vorbim despre o gandire similara pentru ambele companii asiatice.

The Samsung Galaxy Note 10, which will be available in both large and small models, will be equipped with a quad camera for the large model and a triple camera for the small model. Although the Galaxy Note 10 part specification has not been finalized, this is the current situation.

Samsung GALAXY NOTE 10. De ce a decis Samsung sa nu implementeze aceeasi camera quad si in seria Samsung GALAXY S10 nu stie nimeni deocamdata, insa nici nu prea mai conteaza, pentru ca acele modele se vand destul de bine. Pentru Samsung GALAXY NOTE 10 se vrea mai mult, iar asta pentru ca si iPhone 11 va fi lansat cu o camera tripla, deci Samsung va dori sa aiba ceva superior in telefoanele sale, chiar daca pozele nu vor fi in mod neaparat mai bune.

Samsung GALAXY NOTE 10. Prezentarea noului model de smartphone urmeaza sa aiba loc in vara acestui an, iar lansarea ar putea fi programata pentru final de august, sau inceput de septembrie.