iPhone. SCHIMBARE MAJORA IMPUSA de Apple Noaptea Trecuta

iPhone. Compania Apple a impus o decizie extrem de importanta pentru utilizatorii din lumea intreaga, inclusiv cei cu iPad, sau iPod Touch fiind afectati.

iphone instalare ios 12.1.4

Noaptea trecuta compania Apple a luat o decizie importanta care afecteaza toti utilizatorii de iPhone, iPad, si iPod Touch din intreaga lume, asa ca nimeni nu este trecut cu vederea. Mai exact, compania Apple a decis noaptea trecuta sa opreasca semnarea de SHSH-uri pentru iOS 12.1.4, la doar o saptamana dupa ce a lansat iOS 12.2 pentru clientii sai.

Graba cu care Apple a oprit semnarea de SHSH-uri pentru iOS 12.1.4 este destul de neobisnuita, pentru ca pana acum americanii lasau macar 2 saptamani sa treaca intre decizii de acest gen. Acum se pare ca iOS 12.2 este privit ca fiind o actualizare atat de importanta, incat Apple vrea sa oblige toti utilizatorii de iDevice-uri sa instaleze actualizarea.

iOS 12.2 vine cu 50 de vulnerabilitati de securitate reparate de catre compania Apple pe iPhone, iPad, si iPod Touch, asa ca de aici vine o parte din explicatie pentru decizie. iOS 12.2 a rezolvat si o foarte grava problema de functionare a FaceTime, care le permitea oricaror oameni sa asculte ceea ce vorbesc cei pe care ii suna, chiar inainte ca apelul sa fie acceptat.

iOS 12.2 este o actualizare care a venit fara prea multe probleme pentru utilizatorii de iPhone, iPad, iPod Touch din intreaga lume, deci actualizarea poate fi facuta fara probleme. Din pacate iOS 12.2 nu imbunatateste performantele iDevice-urilor, si nici nu creste autonomia, dar mai niciuna dintre actualizarile recente nu face acest lucru, din pacate.