iOS 12.2. Vestea BUNA pentru iPhone si iPad

iOS 12.2 are parte de o veste foarte buna pentru iPhone si iPad, compania Apple reusind sa le ofere clientilor o noua experienta buna de utilizare.

iOS 12.2 performante

iOS 12.2 are parte de o veste foarte buna pentru utilizatorii iPhone si iPad din intreaga lume, compania Apple reusind sa faca si lucruri bune pentru clientii sai. Mai exact, mai jos puteti vedea o serie de teste de performante facute pentru iOS 12.2 pe diverse modele ale iPhone, iar ele ne arata o veste foarte buna pentru utilizatorii care le detin acum.

iOS 12.2 nu are performante mai proaste decat iOS 12.1.4 pe telefoanele iPhone ale companiei Apple, iar situatia se aplica mai mult ca sigur si pentru tabletele iPad. In ultimele actualizari lansate de catre compania Apple pentru iDevice-urile sale, performantele nu s-au  inrautatit, iar cu iOS 12.2 lucrurile merg in exact aceeasi directie, ceea ce e o veste excelenta.

iOS 12.2 este disponibil in momentul de fata pentru instalare pe orice iPhone, iPad, iPod Touch compatibil, si vine cu o serie de noutati foarte interesante in momentul de fata.