Facebook. Actualizarea Noua De azi pentru Telefoane si Tablete

Facebook Actualizarea Noutati Importante Telefoane

Facebook. Este o aplicație lansată special pentru Android, iPhone, iPad și iPod Touch de către compania americană cu același nume pentru a permite accesarea rapidă a rețelei sale de socializare de oriunde și oricând.

Facebook. A publicat o lista de schimbari in care nu spune mare lucru despre modificari, insa actualizarea aduce o schimbare importanta care a fost impusa de catre compania Apple. Mai exact, cei de la Facebook au fost obligati sa elimine aplicatia Onavo din App Store, iar actualizarea de astazi are menirea de a elimina si referintele din aplicatie cu privire la acest serviciu, el nemaifiind acum recomandat de catre companie.

We update the app regularly so we can make it better for you. Get the latest version for all of the available Facebook features. This version includes several bug fixes and performance improvements. Thanks for using Facebook! This update of our Facebook app includes an enhanced Life Events feature where you can share, celebrate and remember important moments. With this update, people can now play a variety of Instant Games, and watch and share gaming video content directly in the Gaming bookmark.

Facebook. Pentru iPhone, iPad și iPod Touch este disponibilă pentru DESCARCARE GRATUITA din App Store.

Articolul precedenteMAG. Telefoane GALAXY NOTE 8 IEFTINE, 2000 LEI REDUCERE
Articolul următorAndroid 10. Functia ICONICA a iPhone LUATA de Google
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.