Android 10. Functia ICONICA a iPhone LUATA de Google

Android 10. O functie iconica a telefoanelor iPhone este luata de catre compania Google pentru sistemul sau de operare, iata ce vor avea produsele disponibile.

Android 10 3d touch

Android 10. Festivalul noutatilor preluate de catre Google din iOS continua astazi cu o noua dezvaluire care ne arata ca utilizatorii telefoanelor cu acest sistem de operare vor avea parte de schimbari interesante. Mai exact, in versiunile beta ale Android 10 au fost implementate schimbari care ne arata ca sistemul 3D Touch din telefoanele iPhone ale companiei Apple va fi implementat de catre cei de la Google pentru utilizatorii din lumea intreaga de anul acesta.

Android 10. Apple a implementat 3D Touch in telefoane inca din 2015, cei de la Huawei au incercat sa implementeze ceva oarecum similar, fara vreun succes, insa acum Google aduce tehnologia la acelasi nivel. Android 10 urmeaza sa aiba implementate API-uri care vor permite implementarea de noi senzori, sub ecranele telefoaneleor, care sa permite perceperea presiunii aplicate de catre utilizatori, adica exact ceea ce exista si in telefoanele iPhone.

Android 10. Functia ICONICA a iPhone LUATA de Google

Android 10. Acum sistemul de operare permite folosirea de apasari indelungate pentru a beneficia de aceeasi functionalitate, insa Google vrea ca totul sa functioneze mai simplu cu apasari puternice facute pe ecran. Implementarea acestui suport universal in Android 10 le va permite tuturor producatorilor de telefoane sa ofere ceea ce exista in iPhone, deoarece senzorii necesari sunt deja disponibili in cantitati suficiente pentru toti producatorii de smartphone-uri.

Deep press. The current event stream represents the user intentionally pressing harder on the screen. This classification type should be used to accelerate the long press behaviour.

Android 10. Fara senzori speciali, telefoanele nu vor putea oferi aceeasi functionalitate ca iPhone, iar separat de interactiuni cu aplicatii, vorbim inclusiv despre preview-uri pentru link-uri, plus alta functionalitate. Apple a implementat 3D Touch serios in iPhone pentru a oferi diverse functii pentru telefoanele utilizatorilor, iar Google pare sa vrea acelasi lucru in Android 10, totul in ideea ca telefoanele sa aduca intr-adevar ideea de ceva nou pentru clienti.

Android 10. Noile functii vor fi dezvaluite de catre compania Google in cadrul conferintei Google I/O, care va avea loc la inceputul lunii mai, asa ca detaliile importante vor fi anuntate atunci.

1 COMENTARIU