WhatsApp. CUM se SCHIMBA Aplicatia pe Telefoane

WhatsApp. O noua schimbare este pregatita pentru aplicatia oferita pe iPhone si Android, iata ce se dezvolta in momentul de fata pentru utilizatorii din intreaga lume.

WhatsApp transfer audio

WhatsApp. Ziua si schimbarea pentru cea mai populara aplicatie de mesagerie de pe planeta, compania din spatele sau dorind sa ne ofere noutati importante in viitorul apropiat, ceea ce multa lume asteapta de ceva timp. Daca zilele trecute va spuneam ca WhatsApp a implementat initial posibilitatea de a restrictii pentru posibilitatea ca persoanele sa ne adauge in grupuri, pentru retrimiterea de mesaje, acum vorbim despre ceva diferit implementat.

WhatsApp. Functia noua este oferita exclusiv pentru telefoanele cu sistem de operare Android, deoarece doar in acesta este disponibila o asemenea funtionalitate, cei cu iPhone dorind-o de mult, dar fara succes. Mai exact, vorbesc despre o functie care aduce o interfata modificata pentru WhatsApp in ceea ce priveste trimiterea de fisiere audio catre diverse persoane, iar mai jos puteti vedea doua imagini care dezvaluie schimbarea testata in momentul de fata de catre americani.

WhatsApp. CUM se SCHIMBA Aplicatia pe Telefoane

WhatsApp transfer audio interfata

WhatsApp. Utilizatorii care vor sa aiba parte si de un preview pentru a asculta fisierele audio inainte de a le trimite, pot deasemenea sa se bucure de aceasta functionalitate, ceea ce aduce un plus pentru utilizatori. Practic, utilizatorii WhatsApp vor avea optiunea de a asculta toate fisierele audio inainte de a le trimite, astfel ca vor sti sigur ca trimit exact fisierul care trebuie, unii plangandu-se de faptul ca lipsa acestei interfete, inclusiv cu preview, i-a fortat sa trimita fisere gresite.

WhatsApp. Aceasta noua functionalitate este in momentul de fata in plin proces de testare pentru telefoanele cu sistem de operare Android, si nu este deocamdata finalizata, asa ca ar mai putea suferi modificari in viitor. Separat de toate acestea, foarte multa lume asteapta cu foarte mare interes sa vada si cum va forta WhatsApp introducerea de reclame in sectiunea “Status” pentru stories, ceva ce putini utilizatori isi doresc sa vada, dar nu prea vor avea de ales.