WhatsApp. Schimbare SECRETA cu IMPACT URIAS

WhatsApp. O schimbare foarte importanta, cu un impact urias asupra utilizatorilor, a fost facuta de catre compania americana, iata ce modificarei majora ai.

WhatsApp mesaje grup

WhatsApp. Aplicatia de mesagerie folosita de catre peste 1.5 miliarde de oameni de pe intreaga planeta, urmeaza aiba parte de o noua schimbare foarte importanta impusa de catre americani pentru toata lumea. Mai exact, WhatsApp a implementat saptamana aceasta o functie care le ofera utilizatorilor posibilitatea de a vedea de cate ori a fost retrimis un mesaj catre diverse persoane inainte de ajunga la ei, totul in ideea de a combate stirile false.

WhatsApp. Ei bine, de aceasta functie este acum legata o alta, care le va permite administratorilor de grupuri sa impiedice publicarea in grupurile de conversatii a mesajelor care au fost retrimise de mai multe ori. Puteti vedea mai jos cum arata aceasta noua functie implementata pentru WhatsApp, deocamdata in versiune beta, ea avand rolul principal de a impiedica distributia de stiri false catre utilizatorii care nu stiu sa le deosebeasca de cele reale.

WhatsApp. Schimbare SECRETA cu IMPACT URIAS

WhatsApp mesaje grup blocare

WhatsApp. Puteti vedea ca administratorii au pentru grupurile lor doar doua optiuni, cea de a permite distribuirea de mesaje retrimise de mai multe ori in cadrul respectivelor grupuri, si cea de a impiedica acest lucru. In cazul in care administratorii de grupuri vor permite distribuirea de mesaje care au fost retrimise de mai multe ori, atunci oricine va putea sa retrimita in acel grup WhatsApp oricate mesaje doreste, fara vreo restrictie, indiferent de cate ori au fost retrimise inainte.

WhatsApp. Daca administratorii aleg sa blocheze aceasta functionalitate, atunci nimeni nu va putea retrimite intr-un grup un mesaj retrimis de multe ori, dar desigur ca va putea sa il copieze, si sa il republice acolo. WhatsApp impune aceste masuri pentru ca distributia de stiri false a atins cote alarmante, iar compania nu are in momentul de fata alte metode prin care sa mai impiedice distributia de informatii incorecte in intreaga lume, asa ca face ce poate.

WhatsApp. Noua functie este deocamdata doar testata de catre americani, si nu se stie cam cand ar putea sa fie oferita in mod oficial.