iPhone. Tehnologia SPECIALA Dezvoltata de Apple

iPhone. O tehnologie speciala, dezvoltata de catre compania Apple, urmeaza sa aduca beneficii uriase pentru clientii din lumea intreaga, iata ce schimbari va oferi pentru noi.

iphone tehnologie apple

iPhone. Telefoanele companiei Apple ar urma sa beneficieze foarte curand de o noua tehnologie speciala pe care americanii o au in momentul de fata in plin proces de dezvoltare, si ea ar putea schimba foarte multe in modul in care ne folosim terminalele. Mai exact, vorbim despre un nou tip de nanotehnologie care are menirea de a face ecranele telefoanelor iPhone mult mai rezistente la impact, ceva ce orice utilizator isi doreste de la dispozitivul sau.

iPhone. Apple a gandit un fel de nanoparticule care ar putea fi aplicate peste ecranele si carcasele telefoanelor sale, si ar impiedica aparitia zgarieturilor in timpul folosiri, dar si a crapaturilor, cand dispozitivele sunt scapate pe jos. Noua tehnologie gandita de catre compania Apple pentru iPhone este prezentata intr-un brevet de inventie care a fost inregistrat pentru americani, si vorbim despre o realizare cu adevarat impresionanta, cel putin cand e prezentata pe hartie.

iPhone. Tehnologia SPECIALA Dezvoltata de Apple

iphone nanotehnologie protectie

iPhone. Practic, peste sticla de protectie de la Corning, folosita deja pentru telefoanele americanilor, ar fi aplicat un strat special de nanoparticule care ar oferi o protectie suplimentara pentru dispozitive. In cazul impiedicarii aparitiei de zgarieturi, e usor de inteles de ce un asemenea strat de protectie ar fi extrem de util pentru telefoanele iPhone. Tehnologia SPECIALA Dezvoltata de Apple, insa lucrurile sunt mai complicate cand vine vorba despre protectie pentru spargere.

… formed on an outer surface of the housing member or transparent member. The protective coating may have a polymer binder with embedded particles. The embedded particles may be hard particles that provide the protective coating with enhanced scratch resistance. The protective coating may help enhance fracture resistance in a display cover layer or other coated member.

iPhone. Chiar daca Apple ar putea avea un strat special ce-ar impiedica aparitia de zgarieturi, in ceea ce priveste spargerea este extrem de greu de imaginat ca nanoparticulele ar fi de mare folos. Desigur ca Apple ne-a uimit si in trecut cu tehnologii pentru iPhone care pareau imposibile, asa ca n-ar fi greu de imaginat ca si de aceasta data ar fi vorba despre ceva similar, totul depinzand de modul in care va fi gandita tehnologia in final.

iPhone. Nu se stie daca aceasta tehnologie este deja folosita in telefoanele Apple, sau daca ea va fi implementata in viitor, insa este foarte clar ca interes mare exista in jurul sau.

4 COMENTARII

  1. Intre timp Samsung ofera facial recon ce se sparge cu orice, si senzor de amprente ce poc poc a cazut cazut sistemul de autentificare

  2. Deocamdată este doar on poveste scrisă pe hârtie. Sunt curios dacă va fi așa cum se laudă Apple. M-aș bucura enorm să fie un succes!

  3. Am folosit intodeauna Android si Samsung considerand ca Apple este doar o fita scumpa. De doua luni folosesc iphone xs si nu mai vreau sa aud de Samsung…