Huawei MATE X. DATA De LANSARE Anuntata OFICIAL

Huawei MATE X. Data de lansare pentru noul model de smartphone a fost anuntata in mod oficial astazi, iata de cand va putea fi cumparat din magazine de catre cei interesati.

Huawei MATE X data lansare

Huawei MATE X. Primul telefon pliabil lansat de catre compania chinezeasca are incepand de astazi si o data oficiala de lansare, el fiind listat pe website-ul chinezilor inainte de a fi pus in vanzare pentru cei interesati. Mai exact, Huawei MATE X a fost listat pe website-ul din China al companiei Huawei, telefonul de 2300 de euro urmand a fi pus in vanzare, cel putin in aceasta tara, inca din luna iunie, deci la cam o luna distanta de momentul in care Samsung GALAXY FOLD va fi  vandut.

Huawei MATE X. Avand in vedere ca toate detaliile importante ale telefonului au fost deja prezentate oficial de catre compania Huawei, singurul lucru ramas inca neanuntat fiind data de lansare entru smartphone. Desigur ca o data de lansare anuntata pentru China nu este in mod obligatoriu valabila si pentru SUA, sau Europa, astfel ca Huawei MATE X ar putea ajunge la date diferite in aceste tari, acest lucru fiind perfect normal, si intalnit in trecut pentru alte modele.

Huawei MATE X. DATA De LANSARE Anuntata OFICIAL

Huawei MATE X. Noul model de telefon pliabil este asteptat de catre foarte multa lume din cauza faptului ca promite sa vina cu ceva complet nou pe piata, chiar diferit fata de ceea ce ofera compania Samsung. Tot spre deosebire de telefoanele coreenilor, Huawei MATE X ar urma sa fie compatibile atat cu retelele 4G, cat si cu cele 5G, dar desigur ca doar in tarile in care exista retele de telefonie mobila de acest gen, la care telefoanele sa fie conectate.

Huawei MATE X. Marea problema pentru telefoanele chinezilor sta totusi in faptul ca distributia va fi initial destul de redusa, iar asta din cauza faptului ca productia pentru acest model de smartphone este foarte dificila. Separat de asta, Huawei MATE X este si foarte scump, astfel ca foarte putini oameni isi vor permite sa si-l cumpere, deci Huawei nu va fabrica foarte multe unitati, insa foarte multi vor dori sa le testeze pe cele existente.

Huawei MATE X. Nu se stie cand, sau daca, telefonul va fi pus in vanzare si in Romania, dar cu siguranta va costa peste 10.000 de LEI la noi in tara.