Samsung GALAXY S10 5G are PROBLEME MARI de Functionare

Samsung GALAXY S10 are foarte mare probleme de functionare in versiunea 5G lansata de catre compania coreeana, iata de ce au inceput sa se planga utilizatorii deja.

Samsung GALAXY S10 5G probleme

Samsung GALAXY S10 a fost lansat in versiune 5G vinerea trecuta de catre compania coreeana, insa doar in Coreea de Sud, dar clientii de acolo au inceput deja sa se planga din cauza problemelor intalnite cu telefonul. Mai exact, se pare ca versiunea 5G a seriei Samsung GALAXY S10 nu se descurca atat de bine in ceea ce priveste revenirea la reteaua 4G dupa ce s-a facut conectarea la 5G, iar asta lasa utilizatorii fara conectivitate GSM, adica nu pot face apeluri telefonice, sau folosi internetul.

Serviciile 5G nu sunt chiar atat de ieftine in Coreea de Sud, iar cei care platesc pentru a le folosi pe telefoanele Samsung GALAXY S10 sunt foarte suparati ca in zonele unde nu exista acoperire, raman fara semnal. Modelele 5G din seria Samsung GALAXY S10 se deconecteaza pur su simplu de la retea, si lasa utilizatorii fara niciun fel de optiune in afara de a activa Airplane Mode, a astepta putin, si a reactiva conectivitatea GSM, insa doar pe reteaua 4G.

Samsung GALAXY S10 5G are PROBLEME MARI de Functionare

Nici vitezele de navigare pe internet nu sunt chiar atat de mari pen Samsung GALAXY S10 5G, conform unor clienti care au cumparat telefoanele, ceea ce face intreaga situatie si mai dificila pentru cei de la Samsung. Problemele cu conectivitatea 4G si 5G exista pentru toti operatorii de telefonie mobila, deci nu conteaza cu ce retea sunt folosite telefoanele Samsung GALAXY S10, ele se vor deconecta la fel de la retea, si vor refuza sa se reconecteze.

… users of the Samsung Galaxy S10 5G have complained that their smartphones did not switch from 5G to LTE. The Galaxy S10 5G, which was launched on April 5th as the world’s first 5G smartphone, also had other problems such as limited 5G service coverage and a slow speed.

In unele cazuri, doar repornirea telefoanelor Samsung GALAXY S10 permite conectarea la retelele 4G dupa ce s-a pierdut semnalul 5G, iar aceasta problema genereaza foarte mare frustrare in randul utilizatorilor. Problemele par sa vina de la modemul 5G folosit in Samsung GALAXY S10, unul produs de catre Samsung, dar si de la software-ul creat pentru el, insuficient de bine gandit pentru a fi util pentru clientii care aleg sa foloseasca telefoanele mobile.

Deocamdata versiunea 5G a Samsung GALAXY S10 nu a fost lansata si in alte tari, iar aceasta decizie s-ar putea dovedi una extrem de buna, in contextul in care exista atat de multe probleme.