Samsung GALAXY S10. S-a Facut DE RAS in INTREAGA Lume

Samsung GALAXY S10. Noul model de smartphone a fost facut de ras in intreaga lume din cauza unei probleme foarte grave si foarte penibile, iata ce ascunde compania Samsung.

Samsung GALAXY S10 ras

Samsung GALAXY S10. Noul smartphone de top al companiei coreene s-a facut de ras in intreaga lume zilele acestea din cauza unei probleme pe care absolut nimeni nu a prevazut-o pana in prezent. Mai exact, v-am spus in weekend ca Samsung GALAXY S10 a avut cititorul de amprente pacalit de una printata 3D, ceea ce in mod teoretic ar trebui sa fie imposibil, insa iata ca o persoana reusit sa faca acest lucru, iar in clipul video de mai jos puteti vedea totul.

Samsung GALAXY S10. Puteti vedea acolo cat de usor a fost pacalit cititorul de amprente din telefon pentru a facilita deblocarea ecranului, aceasta fiind, cred, prima oara cand un asemenea hack a fost posibil. Cititoarele de amprente clasice ar mai fi fost pacalite de amprente facute din mulaje speciale, insa aceasta e prima oara cand se demonstreaza ca un cititor de amprente ultrasonic, montata in ecran, poate fi pacalit intr-un asemenea mod cu o amprenta printata 3D.

Samsung GALAXY S10. S-a Facut DE RAS in INTREAGA Lume

Samsung GALAXY S10. La doar cateva zile dupa ce acea dovada a aparut pe internet, presa din intreaga lume a preluat stirea pentru a dezvalui cat de putin sigur este telefonul dezvoltat de catre coreeni. Problema in sine este una foarte mare, iar asta pentru ca vorbim despre un telefon care costa foarte multi bani, aduce in premiera un cititor de amprente ultrasonic in ecran, dar chiar si asa, Samsung GALAXY S10 nu reuseste sa ofere siguranta.

Samsung GALAXY S10. Pana in momentul de fata compania Samsung nu a oferit niciun fel de informatii cu privire la dezvaluirea facuta pentru acest hack, insa imi imaginez ca nu va pastra tacerea pentru foarte mult timp. Cred ca Samsung GALAXY S10 va avea deslusit misterul problemelor care au stat la baza pacalirii cititorului de amprente folosind o amprenta printata 3D, insa probabil ca vom mai avea de asteptat pana cand se va intampla asta.

Samsung GALAXY S10. Sincer, sunt foarte curios sa aflu ce va spune Samsung cu privire la aceasta problema, dar cred ca vom mai avea de asteptat pana in acel punct.