iPhone 11. Ce PIERDEM pentru Noua Camera TRIPLA

iPhone 11. Nou camera tripla pregatita de catre compania Apple va aduce si pierderi pentru clientii care vor cumpara telefoanele, iata la ce va trebui sa renuntam pentru ea.

iPhone 11 pierdem

iPhone 11. Nu mai este un secret faptul ca Apple va implementa o camera tripla in viitoarea serie de telfeoane premium pe care intentioneaza sa le lanseze pentru clienti chiar in toamna acestui an. Un zvon de zilele trecute ne arata faptul ca americanii urmeaza sa faca telefoanele ceva mai subtiri pentru noua camera tripla, iar asta deoarece ea are grosime mai mare decat cea actuala, si trebuie compensata pentru a nu iesi mai mult in exteriorul carcasei.

iPhone 11. Apple ar urma sa faca rabat la capacitatea bateriei cel putin a unul model din serie, adica cel cu ecran de 6.5 inch, pentru ca modelul mai mic urmeaza sa aiba ecranul crescut de la 5.8 inch la 6.1 inch. In cazul iPhone 11 ne putem astepta ca aceasta crestere in dimensiuni pentru telefon sa aduca si o baterie mai mare, insa iPhone 11 Plus/Max ar putea veni cu una de capacitate mai mica pentru ca telefonul sa poata avea grosimea redusa de catre Apple.

iPhone 11. Ce PIERDEM pentru Noua Camera TRIPLA

iPhone 11. Alta explicatie logica pentru rabatul pe care trebuie sa il faca Apple in vederea reducerii grosimii telefoanelor nu prea exista, iar asta deoarece nu prea are de unde sa ia, pentru a reduce grosimea. De obicei Apple crestea cu foarte putin capacitatea bateriilor pentru noile modele de telefoane iPhone 11, insa in cazul seriei de anul acesta, ar putea fi vorba despre un regres, cel putin pentru unele dintre modelele din serie, iar aceasta nu este tocmai o veste buna.

iPhone 11. Pe de alta parte, ar trebui sa privim si beneficiul major in urma acestei schimbari, adica implementarea unei camere triple care va face poze mult mai bune decat actuala camera duala, cel putin teoretic. Apple va implementa deasemenea in iPhone 11 si o functie de incarcare bilaterala, adica posibilitatea de a incarca si alte dispozitive wireless, insa cat de utila va fi ea cu baterii mai mici, pana in momentul lansarii sigur nu vom afla.

iPhone 11. Noile modele de telefoane isi vor face aparitia in toamna acestui an, atat intr-o conferinta a celor de la Apple, cat si in magazine.