iPhone 11. cu CAT vor fi mai SCUMPE noile Modele ?

iPhone 11 si iPhone 11 PLus/Max vor fi lansate anul acesta de catre compania Apple si ar trebui sa fie mai scumpe, iata cu cat ar putea creste preturile in Romania pentru telefoane.

iPhone 11 scump

O gama foarte variata de noutati urmeaza sa fie implementata in telefoanele din seria iPhone 11, care vor fi lansate in cursul acestui an de catre compania Apple, insa e foarte posibil sa vedem si o scumpire pentru dispozitive. Apple va implementa o noua camera tripla pentru telefoanele din seria iPhone 11, insa un nou procesor, un nou model de ecran, plus alte componente importante, iar asta va creste mai mult ca sigur costurile de productie pentru serie.

In fiecare an compania Apple a crescut preturile noilor modele de telefoane iPhone, fie ca a fost vorba despre doar 10 euro, sau cateva sute de euro, preturile fiind modificate fara greseala de catre cei din Cupertino. Pentru anul acesta ne putem astepta la o evolutie similara, in Europa cel putin, iar asta pentru ca doar cei din afara SUA au sportat cresterile de preturi, Apple protenajd americanii, si acelasi lucru il va face inclusiv cu iPhone 11.

iPhone 11. cu CAT vor fi mai SCUMPE noile Modele ?

Daca ar fi sa-mi dau cu parerea, as spune ca Apple va creste margina preturile pentru telefoanele din seria iPhone 11, iar asta pentru ca are foarte mari probleme cu vanzarile in momentul de fata. In aceasta idee, nu cred ca americanii vor risca sa-si indeparteze clientii din SUA cu preturi mai mari pentru telefoanele din seria iPhone 11, ci vor pune scumpirile tot in seama celor din afara SUA, dand vina pe cursul de schimb valutar, TVA, si alte prostii.

Apple a incercat intotdeauna sa explice preturile mari ale telefoanelor sale prin factori externi de vointa sa, iar cu iPhone 11 lucrurile vor sta la fel, asa ca asteptati-va la preturi mai mari si in Europa. In Romania e foarte posibil ca seria iPhone 11 sa fie mai scumpa cu minim 50 – 100 de LEI, iar asta si pentru ca euro a crescut in raport cu leul in ultimul an, iar aceste modificari se vad in toate preturile produselor care sunt importate in Romania.

iPhone 11 are lansarea asteptata de catre fanii din intreaga lume pentru toamna acestui an, luna septembrie fiind cea in care compania americana isi lanseaza in mod normal telefoanele pentru clienti.