Apple News va fi LANSAT in Sfarsit si in Europa

Apple News europa

Apple News, platforma de stiri creata de catre compania Apple, va fi lansata in sfarsit si in Europa, la cativa ani distanta dupa oferirea sa in SUA, iar incepand din martie este oferit si in Canada. Apple a inregistrat ca marca in Europa denumirea Apple News, deci intentiile sale de a oferi serviciul inclusiv pe acest continent sunt cat se poate de clare in momentul de fata.

Apple News a fost inregistrat ca marca in Londra, insa are acoperire in intreaga Uniune Europeana, cel putin deocamdata, dar o data clara pentru oferirea sa nu a fost furnizata. Apple a anuntat recent schimbari majore pentru platforma, inclusiv lansarea Apple News Plus, care le ofera clientilor posibilitatea de a accesa pe terminale mobile, si nu numai, inclusiv ziare si reviste.

Apple News Plus este deocamdata disponibil in versiune gratuita pentru cei interesati sa-l testeze, insa Apple il va oferi cu un abonament lunar, asa ca vrea sa scoata destui bani de pe urma sa. Cand va ajunge Apple News in Romania nu se stie, dar ar fi posibil ca platforma sa fie oferita in tara noastra, inclusiv in alte tari chiar din cursul urmatoarelor luni.