iOS 12. Schimbarea MAJORA Facuta in SECRET pe iPhone, iPad

iOS 12 are parte de o schimbare foarte importanta facuta in secret de catre compania Apple pentru iPhone, iPad, si iPod Touch chiar din cursul zilelor trecute.

iOS 12 abonamente

iOS 12 are parte de o schimbare foarte importanta facuta de catre compania Apple pentru iPhone, iPad, si iPod Touch in momentul de fata, ea fiind facuta spre beneficiul utilizatorilor. Mai exact, incepand de saptamana trecuta cei de la Apple au facut o schimbare secreta pentru iOS 12 care impiedica activarea accidentala de abonamente pentru aplicatii.

Aplicatiile disponibile in App Store pot oferi abonamente pe perioada scurte, sau lungi, de timp pentru iOS 12 pe iPhone si iPad, iar multe dintre ele sunt facute in asa fel incat sa fie accidental activate. Apple vine cu o schimbare menita sa impiedice pacalirea utilizatorilor, si activarea accidentala a acestor abonamente prin adaugarea unui pas suplimentar pentru activare.

iOS 12. Schimbarea MAJORA Facuta in SECRET pe iPhone, iPad

iOS 12 abonamente aplicatii

Puteti vedea in imaginea de mai sus ca Apple afiseaza acum un nou mesaj de alerta inainte de a confirma activarea unui abonament in iOS 12 pentru o aplicatie pe iPhone, si iPad. Problema cea mai mare cu activarea accidentala a abonamentelor pentur aplicatii este pe telefoanele iPhone, si tabletele iPad care au Touch ID, sau Face ID, procesul fiind realizat uneori fara ca utilizatorul sa vada ce a facut.

Avand in vedere ca foarte multi utilizatori au inceput sa se planga in mod constant de aceasta problema a iOS 12 pe iPhone si iPad, cei de la Apple s-au gandit intr-un final sa reactioneze. Aceasta schimbare va proteja utilizatorii cu iPhone si iPad in iOS 12, insa este foarte important si ca oamenii sa se uite cu foarte mare atentie la ceea ce fac in telefoanele lor.

3 COMENTARII

  1. Atentia la detalii,bravo Apple,..dar na mereu se gasesc pitipoance care au ceva de comentat,..nu va convine,schimbati site-ul…

  2. Foarte utila funcția ..sunt aplicații care au popup crezi ca cumperi ceva add-on și te trezești ca e abonament săptămânal mai nou ,nevasta a pățit cu o aplicație banala de făcut coafura