iPhone 12 cu Space Display, Fara Butoane, DISTRUGE P30 PRO, S10

iphone 12 space display

iPhone 12 este telefonul asteptat pentru lansare in anul 2020 de catre fanii Apple din intreaga lume, iar in clipul video de mai jos puteti vedea un cnou concept pentru ceea ce-ar trebui el sa fie. Vorbim despre imagini concept realizate in baza imaginatiei unui grafician, pentru ca sansele ca iPhone 12 sa fie lansat cu acest design sint de 0.1%, din punctul meu de vedere.

iPhone 12 este prezentat in acest concept cu un Space Display, adica un ecran care se intinde pe toate marginile panoului frontal, permitand deasemenea eliminarea completa a butoanelor fizice. Puteti vedea ca aceasta schimbare permite si oferirea unor functii speciale pentru telefoanele celor de la Apple insa aici totul depinde de versiunea iOS pe care o va avea iPhone 12.

Dincolo de aceste functii care nu vor ajunge prea curand in telefoanele Apple, design-ul pe care iPhone 12 ar trebui sa il aiba este in centrul atentiei, desi nici acesta nu pare probabil. Pentru iPhone 12 este asteptata o schimbare serioasa de design din partea companiei Apple, insa eliminarea completa a butoanelor, si ecranele care inconjoara carcasa probabil nu fac parte din planurile Apple.