RCS & RDS. MESAJ IMPORTANT pentru TOTI Clientii Romani

RCS & RDS. Un mesaj faorte important pentru toti clientii din Romania a fost facut de catre grupul de telecomunicatii Digi, iata ce trebuie sa stie orice client in momentul de fata.

RCS & RDS abuz

RCS & RDS. Un mesaj foarte important a fost lansat de catre grupul de telecomunicatii din Romania pentru toti clientii existenti, sau viitori, si toata lumea trebuie sa il stie, si sa fie foarte atenta pentru a-l respecta. RCS & RDS a facut acum mai bine de o luna un foarte important anunt de securitate pentru clientii din Romania, oferind si o serie de recomandari pentru cei care vor sa fie mereu in siguranta cand folosesc internetul pe propriile dispozitivele mobile, sau fixe.

RCS & RDS. V-am vorbit despre cateva dintre recomandarile facute de catre cei de la Digi, insa exista si alte cateva detalii pe care cu siguranta unii dintre clienti le-au trecut cu vederea pana in prezent. Mai exact, cei de la RCS & RDS au definit felul in care vad ei abuzurile facute de catre utilizatori in ceea ce priveste folosirea retelei pentru utilizarea internetului in viata de zi cu zi.

RCS & RDS. MESAJ IMPORTANT pentru TOTI Clientii Romani

RCS & RDS. Conform regulilor detaliate de catre operator, trimiterea de email-uri de tip spam folosind reteaua sa reprezinta o incalcare a regulilor de utilizare, iar asta le-ar putea aduce clientilor rezilierea contractului. Nici generarea de trafic neobisnuit de mare ce are ca scop supraincarcarea conexiunii unui server, sau a unui utilizator, adica flood, sa atac DDoS, nu este ceva ce RCS & RDS agreeaza, activitatea fiind interzisa pentru toti clientii care-i folosesc serviciile de internet.

RCS & RDS. Nici spargerea de servere folosind reteaua de internet a celor de la Digi nu este permisa de catre operator, ceva ce foarte putina lume poate face oricum, iar ce care incearca sa o faca probabil vor fi depistati usor. Nici stocarea, sau distribuirea, de materiale pornografice, sau pentru care nu exista drepturi de proprietate intelectuala, nu este permisa de catre RCS & RDS, iar aici se face referire in special la serviciile de tip torrent, dar nu numai.

RCS & RDS. Aceste reguli sunt impuse de catre cei de la Digi la propria discretie, deci e foarte posibil ca nu toti cei care le incalca sa fie penalizati, in vreun fel, sau altul, de catre operator.