RCS & RDS. MESAJ IMPORTANT pentru TOTI Clientii Romani

RCS & RDS. Un mesaj faorte important pentru toti clientii din Romania a fost facut de catre grupul de telecomunicatii Digi, iata ce trebuie sa stie orice client in momentul de fata.

RCS & RDS abuz

RCS & RDS. Un mesaj foarte important a fost lansat de catre grupul de telecomunicatii din Romania pentru toti clientii existenti, sau viitori, si toata lumea trebuie sa il stie, si sa fie foarte atenta pentru a-l respecta. RCS & RDS a facut acum mai bine de o luna un foarte important anunt de securitate pentru clientii din Romania, oferind si o serie de recomandari pentru cei care vor sa fie mereu in siguranta cand folosesc internetul pe propriile dispozitivele mobile, sau fixe.

RCS & RDS. V-am vorbit despre cateva dintre recomandarile facute de catre cei de la Digi, insa exista si alte cateva detalii pe care cu siguranta unii dintre clienti le-au trecut cu vederea pana in prezent. Mai exact, cei de la RCS & RDS au definit felul in care vad ei abuzurile facute de catre utilizatori in ceea ce priveste folosirea retelei pentru utilizarea internetului in viata de zi cu zi.

RCS & RDS. MESAJ IMPORTANT pentru TOTI Clientii Romani

RCS & RDS. Conform regulilor detaliate de catre operator, trimiterea de email-uri de tip spam folosind reteaua sa reprezinta o incalcare a regulilor de utilizare, iar asta le-ar putea aduce clientilor rezilierea contractului. Nici generarea de trafic neobisnuit de mare ce are ca scop supraincarcarea conexiunii unui server, sau a unui utilizator, adica flood, sa atac DDoS, nu este ceva ce RCS & RDS agreeaza, activitatea fiind interzisa pentru toti clientii care-i folosesc serviciile de internet.

RCS & RDS. Nici spargerea de servere folosind reteaua de internet a celor de la Digi nu este permisa de catre operator, ceva ce foarte putina lume poate face oricum, iar ce care incearca sa o faca probabil vor fi depistati usor. Nici stocarea, sau distribuirea, de materiale pornografice, sau pentru care nu exista drepturi de proprietate intelectuala, nu este permisa de catre RCS & RDS, iar aici se face referire in special la serviciile de tip torrent, dar nu numai.

RCS & RDS. Aceste reguli sunt impuse de catre cei de la Digi la propria discretie, deci e foarte posibil ca nu toti cei care le incalca sa fie penalizati, in vreun fel, sau altul, de catre operator.

Articolul precedentHuawei P30 PRO. SUA SFIDATA, Decizie RADICALA a Huawei
Articolul următoreMAG. Samsung GALAXY S7 cu Reduceri SPECIALE de Weekend
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.