Huawei P30 PRO. SUA SFIDATA, Decizie RADICALA a Huawei

Huawei P30 PRO. O decizie radicala luata de catre compania Huawei sfideaza in totalitate SUA si dorinta lor de a interzice peste tot produsele create de catre chinezi.

Huawei P30 PRO sfidare

Huawei P30 PRO. SUA a fost sfidata de catre compania Huawei printr-o decizie radicala luata de catre gigantul chinez multumita unui partener care a avut curajul de a lucra cu ei in acest moment. Desi Huawei P30 PRO este disponibil pe Amazon pentru achizitie de la diverse magazine mici din SUA, cei de la Huawei au reusit sa ii convinga pe cei de la B&H pentru a le vinde telefoanele mobile in propriile magazine de pe intregul teritoriu al SUA.

Huawei P30 PRO. Desi marii operatori de telefonie mobila din SUA nu vor sa vanda noile modele de telefoane ale coreenilor, iata ca exista totusi unele lanturi mari de magazine care doresc sa profite de popularitatea sa. E posibil ca parteneriatul cu B&H sa fie doar inceputul pentru cei de la Huawei intr-o campanie de a aduce Huawei P30 PRO in si mai multe mari lanturi de magazine, ceea ce ar creste substantial vanzarile smartphone-urilor pe teritoriul american in perioada urmatoare.

Huawei P30 PRO. SUA SFIDATA, Decizie RADICALA a Huawei

Huawei P30 PRO B&H

Huawei P30 PRO. Vanzarile de telefoane ale companiei Huawei au crescut surprinzator in ultimul an chiar si fara o prezenta in marile lanturi de magazine din SUA, insa lucrurile s-ar putea schimba in mult mai bine foarte curand. Daca separat de B&H, care este un lant national de magazine in SUA, cei de la Huawei ar aduce telefoanele Huawei P30 PRO si in alte mari lanturi de magazine, atunci Apple si Samsung vor avea probleme serioase pe teritoriul american.

Huawei P30 PRO. Telefoanele celor de la Huawei au fost scoase din vanzare de la marii operatori de telefonie mobila din SUA, si din multe lanturi mari de magazine, dupa ce guvernul le-a declarat ca fiind monitorizate de catre guvernul chinez. Decizia cu siguranta nu a fost una usoara, insa Huawei P30 PRO pare sa fie suficient de interesant pentru unele lanturi de magazine incat sa treaca peste dorintele guvernului american, deocamdata.

Huawei P30 PRO. Pana acum nu se stie daca noua serie de telefoane a avut succes, sau nu, pe pietele globale, insa vom afla cu siguranta evolutia vanzarilor in urmatoarele saptamani.

14 COMENTARII

  1. B&H este un lanț de magazine specializate în vânzări de aparatură foto-video. Cota de piață pe segmentul smartphone este nesemnificativă, așadar nu văd probleme pentru Apple.

    E ciudat totuși că Apple trebuie să câștige doar prin eliminarea concurenței . Curat comunism dictatorial acolo .

  2. Le-a raportat Serebehehe dar zaone le aprobă dacă sunt comentarii fără jigniri. Serebehehe și toți care raportează aiurea ar trebui banați (și vânați) pentru că îi dau de muncă inutil administratorului.

  3. Nu e ciudat deloc Îmi imaginez că atacul SUA împotriva Huawei are ca scop principal eliminarea concurenței făcută împotriva Apple nu împotriva Samsung.
    Doi la mână Samsung are un portofoliu de produse mult mai diversificat cu care Huawei nu poate concura și aici mă refer la smartphone-urile din gamele mid-range care deși au prețuri mici au totodată și specificații super.

    Principalul perdant în lupta cu Huawei este hApple pentru că oferă smartphone-uri mai slabe decât Huawei dar cu prețuri mult mai mari.

  4. Vrei sa zici ca celui mai mare producator de smartphone din lume ii este indiferent dacă al doilea cel mai mare producator de smartphone din lume nu are acces la piața din SUA?
    Ba are și Huawei și încă câte modele de tot feluri de Lite care susțin grosul vânzărilor. Tu crezi ca a ajuns al doilea cel mai mare producator din lume datorită Mate-urilor și P Pro-urilor? Hahaha! ?

  5. E clar că toți concurenții suferă din cauza unui concurent puternic, doar că suferință este pe diferite grade. Dintre Apple și Samsung, prima are cel mai mult de suferit pentru că este dependentă 60% din venituri de iPhone.
    Samsung are o dependență mult mai mică de smartphone-urile pe care le produc.

    Cum scriam anterior, acțiunile SUA sunt îndreptate împotriva Huawei pentru a proteja Apple, nu Samsung. Faptul că “cea mai mare democrație din lume” alege metode comuniste de control a pieței, este un fapt condamnabil.
    Pentru ei, ar fi ideal ca Apple să nu aibă nicio concurență.