Huawei P30 PRO. SUA SFIDATA, Decizie RADICALA a Huawei

Huawei P30 PRO. O decizie radicala luata de catre compania Huawei sfideaza in totalitate SUA si dorinta lor de a interzice peste tot produsele create de catre chinezi.

14

Huawei P30 PRO sfidare

Huawei P30 PRO. SUA a fost sfidata de catre compania Huawei printr-o decizie radicala luata de catre gigantul chinez multumita unui partener care a avut curajul de a lucra cu ei in acest moment. Desi Huawei P30 PRO este disponibil pe Amazon pentru achizitie de la diverse magazine mici din SUA, cei de la Huawei au reusit sa ii convinga pe cei de la B&H pentru a le vinde telefoanele mobile in propriile magazine de pe intregul teritoriu al SUA.

Huawei P30 PRO. Desi marii operatori de telefonie mobila din SUA nu vor sa vanda noile modele de telefoane ale coreenilor, iata ca exista totusi unele lanturi mari de magazine care doresc sa profite de popularitatea sa. E posibil ca parteneriatul cu B&H sa fie doar inceputul pentru cei de la Huawei intr-o campanie de a aduce Huawei P30 PRO in si mai multe mari lanturi de magazine, ceea ce ar creste substantial vanzarile smartphone-urilor pe teritoriul american in perioada urmatoare.

Huawei P30 PRO. SUA SFIDATA, Decizie RADICALA a Huawei

Huawei P30 PRO B&H

Huawei P30 PRO. Vanzarile de telefoane ale companiei Huawei au crescut surprinzator in ultimul an chiar si fara o prezenta in marile lanturi de magazine din SUA, insa lucrurile s-ar putea schimba in mult mai bine foarte curand. Daca separat de B&H, care este un lant national de magazine in SUA, cei de la Huawei ar aduce telefoanele Huawei P30 PRO si in alte mari lanturi de magazine, atunci Apple si Samsung vor avea probleme serioase pe teritoriul american.

Huawei P30 PRO. Telefoanele celor de la Huawei au fost scoase din vanzare de la marii operatori de telefonie mobila din SUA, si din multe lanturi mari de magazine, dupa ce guvernul le-a declarat ca fiind monitorizate de catre guvernul chinez. Decizia cu siguranta nu a fost una usoara, insa Huawei P30 PRO pare sa fie suficient de interesant pentru unele lanturi de magazine incat sa treaca peste dorintele guvernului american, deocamdata.

Huawei P30 PRO. Pana acum nu se stie daca noua serie de telefoane a avut succes, sau nu, pe pietele globale, insa vom afla cu siguranta evolutia vanzarilor in urmatoarele saptamani.