Samsung GALAXY NOTE 10 PRO. Marea SURPRIZA a Samsung

Samsung GALAXY NOTE 10 PRO. Marea surpriza a companiei Samsung a fost dezvaluita, noul smartphone fiind gandit pentru a fi un concurent direct pentru Huawei P30 Pro.

Samsung GALAXY NOTE 10 PRO

Samsung GALAXY NOTE 10 PRO. Daca va gandeati ca Samsung nu are pregatite surprize mari pentru vara acestui an, atunci probabil ca nu va asteptati sa auziti despre acest model de smartphone pregatit de catre coreeni. Se pare ca Samsung GALAXY NOTE 10 PRO va fi unul dintre cele doua modele de telefoane care vor fi lansate in vara acestui an de catre compania Samsung, acesta urmand a fi si cel mai scump din serie, cu cele mai bune specificatii dintre toate.

Samsung GALAXY NOTE 10 PRO. Desigur ca inclusiv o versiune mai ieftina va fi oferita de catre cei de la Samsung, imitand practic strategia celor de la Huawei, insa atat timp cat exista succes in asta, concurenta se rezuma doar la atat. Samsung GALAXY NOTE 10 PRO ar trebui sa fie lansat cu un ecran care are diagonala de 6.7 inch, adica exact cel folosit in Samsung GALAXY S10 5G, in timp ce modelul mai ieftin ar avea un ecran cu diagonala de 6.3 inch.

Samsung GALAXY NOTE 10 PRO. Marea SURPRIZA a Samsung

Samsung GALAXY NOTE 10 PRO. Avand in vedere ca telefoanele din acesta categorie sunt oricum gandite pentru productivitate, folosirea denumirii “Pro” nu-si prea mai avea rostul, insa Samsung vrea sa-si diferentieze telefoanele cumva. Lansarea Samsung GALAXY NOTE 10 PRO va fi un atac direct la seria de telefoane Pro pe care le au cei de la Huawei, sau alti producatori chinezi, cuvantul fiind foarte popular printre companiile care creeaza clone ale telefoanelor populare.

Samsung GALAXY NOTE 10 PRO. In ciuda asteptarilor privind implementarea de functii uriase pentru acest model de telefon, el va avea cam tot ceea ce vedem in Samsung GALAXY S10, dar cu o denumire diferita, si un stylus. Samsung GALAXY NOTE 10 PRO ar trebui sa fie si mult mai scump decat versiunea lansata in cursul verii anului trecut de catre coreeni, iar asta din cauza implementarii unui ecran cu diagonala mai mare, dar si a unei camere quad.

Samsung GALAXY NOTE 10 PRO. Prezentarea telefonului ar trebui sa aiba loc in luna august, iar lansarea ar putea avea loc cel mai tarziu in cursul lunii septembrie.