Samsung GALAXY NOTE 20: FOTO, Comparatia cu GALAXY Note 10

Samsung GALAXY NOTE 20 are astazi parte de o comparatie cu Samsung GALAXY NOTE 10 care ne arata ce modificari de design vor exista pentru telefoane.

Samsung GALAXY NOTE 20 comparativ

Samsung GALAXY NOTE 20 este astazi comparat cu Samsung GALAXY NOTE 10 pentru a ni se arata care sunt diferentele dintre cele doua modele de telefoane, primul fiind asteptat de catre multa lume, chiar daca ar putea dezamagi serios. Samsung GALAXY NOTE 20 vine cu unele schimbari de design in comparatie cu modelul lansat anul trecut, insa ele nu sunt uriase, ceea ce lasa multi fani cu semne de intrebare vis-a-vis de achizitia noului model.

Samsung GALAXY NOTE 20 pare sa fie un regres in materie de design, iar asta din cauza modului in care arata ecranul in conturile sale, foarte multa lume condamnand aceasta modificare pentru aspectul panoului frontal al telefonului. Ecranul in sine este pozitionat disproportionat in carcasa, astfel ca in partea inferioara are mai mult spatiu in comparatie cu cea superioara, Samsung GALAXY NOTE 20 aratand destul de ciudat in raport cu modelul lansat anul trecut.

Samsung GALAXY NOTE 20: FOTO, Comparatia cu GALAXY Note 10

Samsung GALAXY NOTE 20 comparativ note 10

Samsung GALAXY NOTE 20 este in mod destul e neobisnuit schimbat in mod negativ de catre cei de la Samsung, iar asta in conditiile in care asteptarile oamenilor erau ca telefonul sa aiba parte de o imbunatatire substantiala pentru noul design. Din pacate, cu Samsung GALAXY NOTE 20 s-a mers intr-o cu totul alta directie, astfel ca in raport cu Samsung GALAXY NOTE 10, multa lume spune ca exista un regres care n-ar fi trebuit sa fie vizibil pentru aceste modele de telefoane acum.

Samsung GALAXY NOTE 20 va veni totusi cu unele imbunatatiri in ceea ce priveste componentele interne, si nu numai, astfel ca e de asteptat ca macar din acest punct de vedere lucrurile sa stea mult mai bine. Desigur ca aici nu includem si controversa privind procesorul, sau rata de refresh la rezolutie mare, acestea fiind alte subiecte de scandal care supara fanii companiei coreene, insa din pacate nu exista solutii in ceea ce le priveste, cel putin nu unele implementate deja.

Samsung GALAXY NOTE 20 urmeaza sa fie prezentat in cadrul unei conferinte care va avea loc pe data de 5 august, exclusiv online, iar lansarea in magazine va avea loc in preajma datei de 21 august, conform celor mai recente zvonuri.