eMAG: REDUCEREA ULUITOARE pentru Samsung GALAXY S10, Note 10

eMAG are o oferta uluitoare pentru telefoanele din seriile Samsung GALAXY S10 si Samsung GALAXY Note 10, iata cat de mari ajung sa fie reducerile acum.

eMAG Oferta Samsung GALAXY S10 Note 10

eMAG a dat startul unei oferte uluitoare pentru telefoanele din seriile Samsung GALAXY S10 si Samsung GALAXY Note 10, cu detalii in aceasta pagina, ele putand fi cumparate mult mai ieftin decat in mod normal. eMAG vrea sa le ofere fanilor de telefoane din seriile Samsung GALAXY S10 si Samsung GALAXY Note 10 posibilitatea de a le cumpara mult mai ieftin, astfel ca a gandit un program de tip buy back cu reduceri substantiale pentru ele.

eMAG, daca am inteles eu bine, le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a cumpara telefoane din seriile Samsung GALAXY S10 si Samsung GALAXY Note 10 cu vouchere de pana la 450 + valoarea buy back a telefonului adus. Nu e clar daca eMAG ofera vouchere de pana la 450 de LEI, sau de 450 de LEI, in plus fata de valoarea de buy back a telefonului, explicatiile oferite de magazin in diverse pagini fiind contrare, astfel ca in magazine se decide tot.

eMAG: REDUCEREA ULUITOARE pentru Samsung GALAXY S10, Note 10

eMAG permite evaluarea unui telefon online inainte de a merge cu el in showroom-urile sale pentru verificare, iar in cazul unui iPhone 7 Plus 128 GB functional mi-a estimat un pret de buy back de 1184 LEI. In aceasta pagina sunt detaliile pentru oferta de buy back, insa in mod teoretic, peste acest pret se mai aplica si un voucher de pana la 450 de LEI, iar asa eMAG reduce foarte mult preturile telefoanelor din seriile Samsung GALAXY S10 si Samsung GALAXY Note 10.

“Comandă acum unul dintre telefoanele participante: Samsung Galaxy Note 10 sau Note 10+, vino cu telefonul vechi în cel mai apropiat showroom eMAG și, în plus față de valoarea acestuia, primești garantat un voucher de 450 lei prin programul Buy Back. Campania este valabilă doar pentru produsele vândute de eMAG. Vezi mai multe detalii în regulament.”

eMAG poate, practic, sa ofere reducere efectiva de peste 1000 de LEi pentru unele telefoane daca pretui de buy back e bun, si aplica acel voucher de pana in 450 de LEI, iar oferta in sine e foarte buna. Dupa cum spune eMAG, aceasta oferta se aplica exclusiv pentru telefoanele din seriile Samsung GALAXY S10 si Samsung GALAXY Note 10, deci nu puteti cumpara Samsung GALAXY S20.

eMAG a cam facut in fiecare an oferte de buy back cand a fost lansat un nou model de telefon important de la Samsung, dar de obicei modelele noi erau cu reducere, insa acum modelele vechi sunt cele reduse.