Fortnite. NOI SURPRIZE ce au fost Crezute IMPOSIBILE

Fortnite. Doua noi surprize foarte importante, ce au fost crezute imposibile de catre unii jucatori, au fost dezvaluite astazi, si aduc schimbari foarte importante din partea celor de la Epic Games.

fortnite drone bombe

Fortnite. Schimbarile surpriza continua pentru jocul companiei Epic Games, iar acum vorbim despre o serie de noutati care au fost crezute imposibile, dar care vor oferi noi metode de distractie in joc. Vorbim despre analizarea versiunii 8.30 a jocului Fortnite pentru a descoperi aceste noutati, ele fiind crezute imposibile de catre jucatorii care acceseaza zilnic lumea virtuala a Epic Games, dar cu siguranta foarte multa lume se va bucura de noutati.

Fortnite. Epic Games se pregateste sa includa drone si noi tipuri de bombe in jocul sau, ca si cum pana acum utilizatorii n-au avut suficiente arme cu care sa se distreze, si au nevoie de ceva mai puternic. Aceste nou arme urmeaza sa fie disponibile doar pentru provocarile care sunt oferite pentru Fortnite in modul de joc Battle Royale, deci oricine se va putea bucura de ele in luptele in care intra cu ceilalti jucatori din cadrul jocului foarte popular.

Fortnite. NOI SURPRIZE ce au fost Crezute IMPOSIBILE

Fortnite. Unele dintre provocarile care vor fi oferite pentru joc le vor cere utilizatorilor sa foloseasca aceste noi bombe numite “Shadow Bombs”, iar din clipul video de mai jos puteti vedea si cum va suna explozia nei bombe de acest gen. Ideea in sine este foarte interesanta, si e foarte posibil ca bombele sa nu fie disponibile pana in momentul in care jucatorii Fortnite vor intra efectiv intr-o provocare in care sa li se ceara sa foloseasca o asemenea arma.

Fortnite. Zebulon Drone este denumirea dronei care va fi deasemenea disponibila in joc, iar pentru ea nu prea exista informatii deocamdata, nici macar in ceea ce priveste modul de joc in care va fi disponibila. E posibil ca drona sa fie disponibila in modul de joc “Save the World” al Fortnite, si nu neaparat in Battle Royale, sau nu doar in acest al doilea mod de joc, includerea dronelor fiind o schimbare la care nimeni nu se astepta serios pana acum.

Fortnite. Deocamdata modificarile doar au avut descoperite fisierele audio implementate de catre Epic Games in versiunea 8.30, si nu se stie cand vor fi oferite in mod oficial.