Huawei MATE 30 PRO. Anunt OFICIAL despre Noul Telefon

Huawei MATE 30 PRO. Un anunt oficial privind noul model de telefon al companiei Huawei a fost facut de catre unul dintre directorii sai, iata ce a avut de spus acesta.

Huawei MATE 30 PRO dezvoltare

Huawei MATE 30 PRO. Un foarte important anunt oficial despre noul model de telefon a fost facut in cursul zilelor trecute, iar asta in ciuda faptului ca seria Huawei P30 PRO abia a fost lansata de catre chinezi. Un director al companiei Huawei a confirmat oficial faptul ca Huawei MATE 30 PRO este in plin proces de testare in cadrul companiei chinezesti, ceea ce e perfect normal din moment ce lansarea produsului este pregatita pentru toamna acestui an.

Huawei MATE 30 PRO. Majoritatea producatorilor de telefoane incep sa lucreze la noi modele cu cel putin un an inainte de a le lansa, iar asta inseamna ca acest model era in testare chiar si cand Huawei MATE 20 PRO a fost lansat. Cei de la Huawei trebuie sa testeze foarte bine un telefon ca Huawei MATE 30 PRO inainte de a decide sa-l lanseze, iar asta pentru ca el trebuie sa fie foarte bine pregatit pentru a fi pus in vanzare, astfel incat sa nu aiba probleme.

Huawei MATE 30 PRO. Anunt OFICIAL despre Noul Telefon

Huawei MATE 30 PRO. Pentru noul model de telefon este pregatit deasemenea si un nou procesor mult mai important, Kirin 985, sau Kirin 990, iar testarea pentru aceasta componenta are nevoie de foarte mult timp. Separat de acest procesor, Huawei MATE 30 PRO ar urma sa aiba integrata inclusiv conectivitate 5G, probabil multumita unui modem Balong 5000 imbunatatit, sau poate multumita unei noi versiuni a unui modem 5G dezvoltat de catre chinezi.

Huawei MATE 30 PRO. E foarte posibil ca un nou model de ecran sa fie deasemenea folosit, poate chiar fara vreun decupaj, desi e posibil ca sistemul de recunoastere faciala din MATE 20 PRO sa nu fie eliminat complet. Separat de aceste noutati, Huawei MATE 30 PRO urmeaza deasemenea sa vina si cu alte schimbari foarte importante care vor fi anuntate in lunile urmatoare, Huawei dorind sa le ofere clientilor noutati majore in fiecare an.

Huawei MATE 30 PRO. Prezentarea noului model de telefon ar trebui sa aiba loc undeva prin octombrie, iar lansarea ar putea avea loc cel tarziu in cursul lunii noiembrie.

2 COMENTARII

  1. Huawei are deja chip-ul propiu pt. 5G integrat in telefoane (prototip) pe care le-am folosit pt teste. Mate 30 pro o sa ingenucheze iphone-ul si samsung-ul cum s intemplat si anul trecut cu seria 20 pro. O sa vina cu cateva tehnologii noi si in premiera.